BİM'den büyük ekim ayı fırsatı! 81 ilde 500 ürüne yüzde 50 indirim uygulanacak!

81 ilde birden çok mağazası ile vatandaşlara hizmet veren BİM, yaptığı son açıklama ile birlikte 500 ürününde yüzde 50 indirim uygulayacağını duyurdu.
BİM'den büyük ekim ayı fırsatı! 81 ilde 500 ürüne yüzde 50 indirim uygulanacak!

Türkiye'nin en çok satış yapan ve vatandaşlar tarafından tercih eden perakende lider kuruluşu BİM, büyük ekim ayı fırsatını duyurdu. Artan enflasyonla mücadele konusunda vatandaşlara destek vermek amacı ile indirim uygulanacağını açıklayan BİM, Ekim ayı içerisinde toplamda 500 üründe yüzde 50'ye varan indirimin uygulanacağından bahsetti.

Bu indirimler ile birlikte alım gücü düşük olan vatandaşların daha rahat bir şekilde alışveriş yaparak ihtiyaçlarını karşılaması amaçlanırken, indirimin Ekim ayının sonuna kadar devam edeceği öğrenildi. 81 ilde bulunan mağazaları ile artık hemen hemen her semt ve mahallede birden fazla şubesinde kişilere indirimli ürünler sunulacak.

market-alisveris-zgce-cover.jpg

500 ÜRÜNDE YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULANACAK!

Konu ile ilgili BİM tarafından yapılan açıklamalarda "BİM olarak pazardaki ağırlığımızın ve bunun getirdiği sorumlulukların farkındayız. Bu kapsamda başta halkımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza değer katmaya odaklanıyoruz. Ekim ayı boyunca yapacağımız indirimlerle ülkemizin enflasyona karşı mücadelesini desteklerken, müşterilerimizin temel ürünlere erişimini de kolaylaştıracağız. Ürün maliyetlerinde artış olmadıkça ürün fiyatlarında artış yapmama ilkemizi, kurulduğumuz ilk günkü kararlılığımızla sürdüreceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Daha önce Türkiye genelinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen talimat ile indirimli ürünler satan Tarım Kredi Marketlerinin yanı sıra BİM tarafından da bu kararın alınması herkesi heyecanlandırdı. Vatandaşlar tarafından hangi ürünlerde indirim uygulanacağı merak konusu olurken, henüz indirime girecek olan 500 ürün açıklanmadı. Yakın zaman içerisinde ürünlerin fiyat listesinin yayımlanması bekleniyor.