Bir Gün Önce 58 Kuruşluk İndirim Yapılan Benzin Fiyatlarına Bugün 44 Kuruş Zam Geldi!

1 Aralık 2021 günü itibari ile 58 kuruş indirim yapılan benzine 3 Aralık 2021 Cuma günü itibari ile geçerli olmak üzere 44 kuruş zam geldi. Zamlı benzin fiyatları Ankara, İstanbul, İzmir kaç TL oldu?
Bir Gün Önce 58 Kuruşluk İndirim Yapılan Benzin Fiyatlarına Bugün 44 Kuruş Zam Geldi!

Dolar kurunda yaşanan hareketlenme nedeni ile akaryakıt fiyatları da sürekli olarak güncellenirken Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile son dakika zam haberi verildi. 1 Aralık Çarşamba günü itibari ile yapılan 58 kuruşluk indirim haberinin ardından bugün benzin fiyatlarına yeni zam geldiği duyuruldu.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası EPGİS tarafından yapılan son dakika açıklaması ile yapılan benzin zammı son dakika olarak duyuruldu. Benzin fiyatlarına zam geldi mi, zam var mı, zam beklentisi doğru mu?

BENZİNE ZAM GELDİ Mİ BUGÜN?

EPGİS resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 03/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 44 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" ifadelerine yer verilerek 44 kuruşluk zam resmen duyurulmuş oldu.

Bir Gün Önce 58 Kuruşluk İndirim Yapılan Benzin Fiyatlarına Bugün 44 Kuruş Zam Geldi!

Benzin fiyatları gelen zammın ardından ne yazık ki yükselirken Ankara'da ortalama 9,16 liradan satılan benzinin yeni zamlı pompa fiyatı 44 kuruşluk artış ile beraber 9,60 liraya yükselirken, İstanbul'da ise 9,11 liradan 9,55 liraya ve İzmir'de ise 9,18 liradan 9,62 liraya çıkmış oldu. 3 büyük şehirde en pahalı benzini kullanacak olan il 9,62 liralık pompa satış fiyatı ile İzmir oldu.

Yeni zamlı akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren yani 3 Aralık 2021 Cuma günü saat 00:00 itibari ile gerçerli olacak.