Borcu dağ gibi birikenlere QNB'den flaş kampanya! 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi cepleri ferahlatacak

QNB Finansbank borçları silmek için yola çıktı bile... Sen niye bekliyorsun.. Detaylar haberimizde...
Borcu dağ gibi birikenlere QNB'den flaş kampanya! 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi cepleri ferahlatacak

QNB FİNANSBANK’TAN BORÇLULARA MÜJDE GİBİ TEKLİF!

QNB Finansbank borçları ile başı dertte olan müşterilerine bir güzellik yapıyor. Borcu boyunu aşan ve ödemekte zorluk çeken kişiler Kapatma Kredisi ile resmen borçlarından kurtulacak. İşte QNB den gelen teklif….

banka

Qnb Finansbank borcu olanların borcunu kapatmak için resmen kolları sıvadı. Borç kapatma kresdisi vererek müşterilerini borçtan kurtaracak banka 50 bin ila 100 bin lira arasında olan borçlar için müşterilerine ödeme yapacak.

50.000 TL ve 100.000 TL arasında bireysel borçlar için düzenlenen kapatma kredisinden isteyen müşterileri uygun faiz imkanı ile tanıştıran banka aynı zamanda 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli bir kredi verecek.

PEKİ KİMLER YARARLANABİLİYOR?

Kapatma kredisinden yararlanmak isteyen müşteriler en yakın Finansbank şubesine giderek kimlik ve gelir belgeBAşvurusu tamamlananlarda başvuruları kabul edilince krediden yararlanabilecek. Ancak kredi notu yüksek olanlar bundan yararlanabilecek. Cep telefonu ile başvuru yapmak isteyenlerde TC kimlik numarasını 5030 ye göndererek başvuruda bulunabilecekler. Kampanya ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak ve banka müşterisi olan kişiler internet üzerinden de işlemlerini kolaylıkla tamamlayabilirler.