Borcu olanlar kalem kağıdı alın buraya toplanın Yapı Kredi 60 bin TL borç kapatma transfer kredisi veriyor!

Borçları olan kişiler ekonomik olarak ödeme zorluğu yaşamaya devam ederken Yapı Kredi Bankası borç kapatma kredisi kampanyası başlattı. Yapı Kredi borç transferi vermeye başladı.
Borcu olanlar kalem kağıdı alın buraya toplanın Yapı Kredi 60 bin TL borç kapatma transfer kredisi veriyor!

Bankaların kredi kampanyaları yakından takip edilmeye devam ederken bu fırsatlardan birini de Yapı Kredi Bankası sundu. Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan kampanyada borçlarını ödemekte zorlanan kişilere özel fırsatlar sunulurken hem tüm borçları tek bir bankada toplamak hem de de daha kolay ödemek isteyen kişilere kolaylık sağlandı. 

Son dönemde borç kapatma kredisi kampanyaları yakından takip edilirken Yapı Kredi borç transfer kredisi paketinde 36 ay vadeli destek kredisi verileceği ilan edildi. Üstelik bankanın müşterisi olan kişilere internet üzerinden online kredi başvurusu yapma imkanı da sunuldu. 

YAPI KREDİ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ NEDİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası tarafından borç kapatma kredisi kampanyası başlatıldı. Bankanın başlattığı kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere yönelik olarak "Size özel indirimli faiz oranları ile başka bankalardaki açık kredilerinizi Borç Transfer Kredisi ile rahatça Yapı Kredi’ye taşıyın! Borç Transfer Kredisi size özel indirimli faiz oranlarından yararlanarak başka bankalardaki açık kredilerinizi Yapı Kredi’ye taşıyın, ödemelerinizi kolaylıkla yapın" açıklaması yapan banka tüm borçları tek bir bankada toplamak isteyen kişilere fırsat sunuldu. 

Borcu olanlar kalem kağıdı alın buraya toplanın Yapı Kredi 60 bin TL borç kapatma transfer kredisi veriyor!

Farklı bankalara olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borcu olan kişilere yönelik olarak başlatılan kampanyada 36 aya kadar vadeli kredi çekme imkanı sunuldu. BDDK tarafından yapılan düzenleme nedeni ile 50 bin liraya kadar olan ihtiyaç kredisi paketinde 36 ay vadeli nakit para desteği sağlanırken 50 bin TL üstü kredilerde 24 ay vadeli nakit para desteği sağlanıyor. 24 ay vadeli 60 bin TL kredi paketinde aylık taksit tutarı 3 bin 658 TL olarak hesaplanırken, 12 ay vadeli 60.000 TL kredi paketinde ise aylık ödeme 6 bin 90 TL ödeme yapılması gerekiyor. Kredi başvurusu tüm YKB şubeleri ve internet şubesi üzerinden yapılabiliyor.