Bu geceden itibaren geçerli olacak! Motorine araç sahiplerini rahatlatacak indirim geliyor

Son dönemde akaryakıt için gelen zam haberlerinin yanı sıra bugün motorine indirim uygulanacağı öğrenildi.
Bu geceden itibaren geçerli olacak! Motorine araç sahiplerini rahatlatacak indirim geliyor

Milyonlarca araç sahibi için yapılan son açıklama ile birlikte motorine bu gece itibariyle indirim geleceği öğrenildi. Bu kapsamda indirime ilişkin merak edilen detaylar açıklanırken, güncel olarak akaryakıt fiyatları hakkında da açıklama geldi. Uzun süredir gelen zam haberlerinin yanı sıra uygulanacak olan indirimin motorine uygulanacağı öğrenilmiş oldu.

AKARYAKITA İNDİRİM KAPIDA!

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar ile birlikte brent petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarının sık sık zamlanmasına neden oluyordu. Durum bu şekilde iken kısa zamanda belirli aralıklar ile hem benzine hem de motorine zam geldi. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre İsrail ile Filistin arasında yaşanan gerilimin akaryakıt fiyatlarına da yansıdığı ifade edilmişti.

Peş peşe gelen zam haberleri araç sahiplerini de zorlarken son olarak vatandaşlar için indirim müjdesi duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre bu geceden itibaren motorin fiyatlarına 1 lira 51 kuruş indirimin uygulanacağı öğrenildi. Araçlar için yapılan bu açıklamaların ardından güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu oldu.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Bu gece gelecek olan indirimin yanı sıra vatandaşlar tarafından öğrenilirken bir yandan güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu olmuştu. Konu ile ilgili merak edilenlerin artması ile birlikte fiyatlar şu şekilde verildi;

İstanbul Anadolu Yakası

  • Benzin fiyatı: 35,02 TL
  • Motorin fiyatı: 39,56 TL

İstanbul Avrupa Yakası

  • Benzin fiyatı: 35,07 TL
  • Motorin fiyatı: 39,62 TL

Ankara

  • Benzin fiyatı: 35,68 TL
  • Motorin fiyatı: 40,19 TL

İzmir

  • Benzin fiyatı: 35,78 TL
  • Motorin fiyatı: 40,34 TL

Gelecek olan indirimin ardından bu rakamların motorin bazında değişikliğe uğrayacağı yinelendi.

Haber Editörü