Çalışma Bakanı Işıkhan'dan enflasyon mesajı!

Türkiye Yüzyılı'nda yapılan ekonomik çalışmalardan bahseden Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan enflasyon hakkında mesajlarda bulundu.
Çalışma Bakanı Işıkhan'dan enflasyon mesajı!

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Cumhuriyet'in 100. Yılında Türk Çalışma Hayatı Sempozyumu"nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon hakkında merak edilenlere yanıt veren Işıkhan gelecek dönem için daha da güçlü bir sürece girileceğini ifade etti. Bakan Işıkhan tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde verildi;

TÜRKİYE'NİN EKONOMİSİ KIRILGAN BİR EKONOMİ DEĞİLDİR!

Enflasyonun daha iyi bir hale gelmesi ve çalışanların olumsuz etkilerinden korunması için çalışmaların yapılmaya devam edeceğinden bahseden Bakan Işıkhan, "Şunun altını özellikle çizmek isterim ki, Türkiye'nin ekonomisi kolayca yıkılacak, kırılgan bir ekonomi değildir. Ülkemiz onlarca badire, atlattığımız onlarca iç ve dış saldırıya maruz kaldığımız yılları dahi rekor büyüme oranlarıyla kapattı. Hiçbir zorluk bizi yıldıramadı, yolumuzdan alıkoyamadı. Türkiye, yaptığı dev yatırımlar, ihracatta kaydettiğimiz ilerleme ve istikrarlı büyümesiyle, artık önüne daha büyük ve uzun vadeli hedefler koymuştur. Nasıl ki bugünümüze siz değerli konfederasyonumuz ve sendikalarımızın destekleriyle ulaştıysak, gelecek hedeflerimiz noktasında da sizlere büyük görevler düşüyor. Ülkemize, çalışma hayatımıza sağladığınız katma değerin artarak devam edeceğine inancım tam." dedi.

DÜNYA STANDARTLARININ ÜZERİNE ÇIKARACAĞIZ!

Türkiye Yüzyılı'nda hayata geçirilecek olan projeler ile ekonomiyi daha da üst seviyelere çıkaracaklarından bahseden Bakan Işıkhan, "Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, sendikalarımız, konfederasyonlarımız, işçi ve işverenlerimiz ile el ele vererek, Türkiye'yi her anlamda dünya standartlarının da üzerine çıkaracak, çalışma hayatında da Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz." şeklinde açıklamalara yer verdi.

Haber Editörü