Cebinde Yapı Kredi Kartı Olanların Dikkatine: Akaryakıt Alışverişlerinde 50 TL İndirim Hakkı Kazanacaksınız!

Yeni dönemde giderek artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşterisinin yanında olduğunu duyuran Yapı Kredi Bankası, Opet ile el sıkıştığını ve yeni bir kampanyanın geliştirildiğini duyurdu...
Cebinde Yapı Kredi Kartı Olanların Dikkatine: Akaryakıt Alışverişlerinde 50 TL İndirim Hakkı Kazanacaksınız!

Aralık ayında döviz kurlarının ve altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmasından sonra ocak ayının başında zamlanan akaryakıt ürünleri, mart ayında resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte vatandaşların iflas etmesine yol açacak boyutlarda zam aldı. Arka arkaya gelen zamlardan sonra 25 TL seviyesine kadar yükselen benzin ve motorin fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde mecburen kendi aracını kullanmak zorunda olan ve buna bağlı olarak da akaryakıt alışverişi yapan vatandaşları çaresiz bıraktı.

Savaş durumu devam eden iki ülke arasında ılıman bir ortamın olması sayesinde 20 TL seviyesine kadar gerilemeyi başaran akaryakıt fiyatları, bu gerilemeye rağmen vatandaşların bütçelerine uygun olacak seviyeye gelemedi. Buna karşın vatandaşların yanında yer aldığını duyuran Yapı Kredi Bankası, yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini ve söz konusu kampanya kapsamında vatandaşlara akaryakıt indirimi fırsatı sunulacağını bildirdi.

Yapı Kredi Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Yeni dönemde geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarının avantajlı fırsatları ve geniş kapsamları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran özel bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Yapı Kredi Bankası, bu kez de kart kullanıcısı müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyası ile gündeme gelmeyi başardı.

Yapı Kredi Bankası yeni dönemde giderek artan akaryakıt fiyatlarına karşın daha fazla sessiz kalamayacağını ve bu kapsamda müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, World özellikli kartları aracılığı ile 4 seferde 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşterilerine, 40 TL tutarına para puan hediyesi verileceğini bildirdi. Banka, 4 alışverişten en az birinin QR ödeme yöntemi ile ödenmesi durumunda ise 10 TL daha para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

Yapı Kredi Bankası Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Cebinde Yapı Kredi Kartı Olanların Dikkatine: Akaryakıt Alışverişlerinde 50 TL İndirim Hakkı Kazanacaksınız!

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyası, yalnızca Opet istasyonlarından yapılan alışverişler için geçerlidir. Söz konusu kampanyadan yalnızca bankanın bireysel müşterileri yararlanabilir. Kampanya kapsamında kazanılmış olan hediye paraların son kullanma tarihi ise 23 Haziran olarak belirlenmiştir.

Yapı Kredi Bankası Akaryakıt Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 50 TL para puan kazanımlı Opet akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, World Mobil uygulaması içerisinde yer alan “kampanyalar” seçeneğinden kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Genel Yayın Yönetmeni