Dacia’dan 618 Bin TL’ye SUV teklifi! 5 yıl garanti, 150 Bin TL kredi fırsatları!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlere Dacia’dan ayın teklifi yapıldı. Müşteriler 618 bin TL ödeyerek SUV model sıfır kilometre otomobil sahibi olacaklar.
Dacia’dan 618 Bin TL’ye SUV teklifi! 5 yıl garanti, 150 Bin TL kredi fırsatları!

Türkiye’de otomobil sahibi olmak maliyet artışlarından dolayı makul fiyatlamadan uzaklaştı. Artık araç satın almayı düşünenler önemli bir bütçeyi ortaya koymak zorundalar. Bu kapsam da firmalar yeni araba kampanyaları işe müşterilerin karşısına çıkarak onları ikna etmeye çalışıyorlar. Mayıs ayının en dikkat çeken araba kampanyası ise Dacia’dan geldi. Dacia SUV model araçlarda çok önemli bir fırsatı müşterilerin kullanımına sundu.

SUV İÇİN DACİA!

Dacia’nın Türkiye piyasasında SUV model araçlarla çok önemli satış rakamlarına ulaştığı biliniyor. SUV araç satın almak isteyen ama çok yüksek bütçeye sahip olmayanlar Dacia’yı tercih ediyorlar. Fiyat ve performans açısından çok başarılı olan Dacia model SUV araçlar oldukça tutuluyor. Bu araçlara yoğun talep gösterilirken firma satış rakamlarını çok önemli oranlarda arttırdı.

DACİA YENİ SANDERO STEPWAY İÇİN MAYIS FİYATLARI

Dacia’nın en ucuz arabası konumunda olan Dacia Yeni Sandero Stepway için Mayıs ayı fiyatları belirlendi. Buna göre donanım seçeneklerine göre fiyatlar 618 Bin TL ile 686.900 TL arasında değişiyor. Dacia Yeni Sandero Stepway fiyat listesi şöyle:

Dacia Yeni Sandero Stepway Essential Tce 90 bg: 618.000 TL
Dacia Yeni Sandero Stepway Essential ECO-G 100 bg: 651.000 TL
Dacia Yeni Sandero Stepway Essential Tce 90 bg CVT: 662.000 TL
Dacia Yeni Sandero Stepway Expression Tce 90 bg CVT: 686.900 TL

KREDİ VE GARANTİ FIRSATLARI!

Dacia tarafından Yeni Sandero Stepway model otomobil alacak olan müşterilere 3 yıllık üretici garantisine ek olarak 2 yıl daha garanti imkanı sağlanıyor ve araçlar 5 yıl garantili oluyorlar. Ayrıca müşterilere 12 ay vadeli 150 Bin TL kredi imkanı aylık yüzde 1,59 faizle sağlanıyor.