Dacia'dan 7 koltuklu kampanya! Yeni Jogger için bu fiyat isteniyor!

Dacia’nın en iddialı modellerinden olan Dacia Yeni Jogger kampanyalı fiyatla satılıyor. 7 koltuklu Dacia Yeni Jogger için firma tarafından müşterilere avantajlı bir teklif yapılıyor.
Dacia'dan 7 koltuklu kampanya! Yeni Jogger için bu fiyat isteniyor!

Türkiye’de otomobil piyasasında önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Firmalar yükselen otomobil fiyatları nedeniyle kampanyalı fiyat uygulamasına başladılar. Bu uygulama ile müşterilere yapılan sıfır kilometre otomobil satışlarında bir miktar indirim uygulanıyor. Bu şekilde müşteriler daha uygun fiyatlarla otomobil sahibi oluyorlar. Bu yolla da firmalar hedefledikleri otomobil satış rakamlarına ulaşabilme imkanı buluyorlar.

DACİA KAMPANYALI FİYATLARI AÇIKLADI!

Türkiye’de son yıllarda dikkat çeken otomobil firmalarının başında Dacia geliyor. Önemli satış rakamlarına ulaşan firma Türkiye piyasasında söz sahibi olmaya başladı. Emsallerine göre otomobil fiyatlarını biraz daha düşük tutması Dacia’nın gördüğü bu ilgiyi yükseltebiliyor. Nisan ayında geçerli olacak araba kampanyaları Dacia tarafından açıklandı. Firma tarafından müşterilere kampanyalı fiyat avantajı veriliyor.

7 KOLTUKLU DACİA YENİ JOGGER

Dacia’nın ilgi çeken modellerinden birisi de Dacia Yeni Jogger oldu. Bu aracın 7 koltuklu olması en büyük avantajı olarak görülüyor. Tam bir aile arabası olan Dacia Yeni Jogger’in iç hacminin genişliği cezbedici oluyor. Firma bunun için bu modelde özel bir fiyatlama ile müşterilerin karşısına çıktı.

Dacia Yeni Jogger şu anda Türkiye piyasasında 6 farklı donanım seçeneği ile yer alıyor. En alt seviye donanıma sahip Dacia Yeni Jogger için 694.900 TL kampanyalı fiyat açıklaması yapıldı. Bu modelin en üst seviye donanımının satış fiyatı ise 753.900 TL olarak açıklandı.

Dacia Yeni Jogger fiyat listesi şöyle:

-Dacia Yeni Jogger Essential Turbo 110 bg 7 koltuklu: 694.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Essential Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu: 708.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Expression Turbo 110 bg 7 koltuklu: 714.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Expression Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu: 728.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Extreme Turbo 110 bg 7 koltuklu: 739.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Extreme Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu: 753.900 TL