Deniz Bank'tan emekli vatandaşlara özel Ekim ayı kampanyası! Faturalarınız için yüzde 10 indirim yapılacak

Emekli vatandaşlar için Deniz Bank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte faturalara özel yüzde 10 indirim uygulanacağı öğrenildi.
Deniz Bank'tan emekli vatandaşlara özel Ekim ayı kampanyası! Faturalarınız için yüzde 10 indirim yapılacak

Deniz Bank tarafından yayımlanan son Ekim ayı kampanyası ile birlikte otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşlara özel yüzde 10 indirim uygulanacağı öğrenildi. Bu kapsamda talimat vermek isteyen emekli vatandaşların nasıl başvuru yapabileceği hakkında detaylar açıklandı.

FATURA ÖDEMELERİNİZE ÖZEL YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULANACAK!

Emekli vatandaşlar için büyük kampanya! Deniz Bank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte başvuru yapan emekli vatandaşların Cep Telefonu, Elektrik, Su, Doğalgaz, Ev Telefonu, İnternet ve Televizyon faturaları ödemeleri için yüzde 10 indirim kazanabileceği ifade edildi. Kampanyanın detayları belli oldu.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI!

Deniz Bank tarafından emekli vatandaşlar için verilecek olan bu indirim hakkında detaylar şu şekilde açıklandı;

  • Emekli Bonus'la Otomatik Fatura Ödeme talimatı veren müşterilerimiz yapılacak ilk fatura tahsilatlarında indirim kazanacaktır.
  • Kampanya kapsamında Emekli Bonus kartına otomatik ödeme talimatı vereceğiniz yeni fatura ödemelerinizin %10'u (bir müşteri en fazla 20 TL) indirim ile ödüllendirilecektir.
  • Kampanyaya fatura talimatı bulunan ya da bulunmayan tüm müşterilerimiz katılabilir. Kampanya sadece ilk defa verilecek faturalar için geçerli olacaktır.
  • Emekli Bonus'la verilen Cep Telefonu, Elektrik, Su, Doğalgaz, Ev Telefonu, İnternet ve Televizyon faturaları otomatik ödeme talimatları için geçerlidir.
  • Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimiz ilk fatura tahsilatlarında indirim hakkı kazanacaklardır.
  • DenizKartım, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, ATM, İletişim Merkezi ve Şube Kanallarından verilecek fatura talimatlarında geçerlidir.
  • Kampanya müşteri bazlıdır ve tanımlanan faturalar içerisinden ilk ödemesi gerçekleşen faturalar için indirim kazanılacaktır. Bir müşteri tüm faturaları için en fazla 20 TL indirim ile ödüllendirilir.
  • Daha önce kredi kartından otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin talimatlarını iptal edip, yeniden talimat vermesi durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan indirim bir sonraki ay ekstreye iade olarak yansıtılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Deniz Bank müşterisi olan emekli vatandaşların kampanya kapsamında faturalara özel indirim alabilmesi için Emekli Bonus'la Otomatik Fatura Ödeme talimatı vererek yapılacak ilk fatura tahsilatlarında indirim kazanabilecekleri ifade edildi.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ..

Yukarıda verilen başvuru ekranı üzerinden kolay bir şekilde başvuru işlemlerinizi tamamlayabileceğiniz açıklandı.