Destek kredisine Cumhurbaşkanı onayı! Halkbank'tan 5 yıl vadeli 50 Bin TL ucuz kredi!

Halkbank tarafından Cumhurbaşkanı onaylı 50 Bin TL kredi veriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile başlatılan kredi kampanyası kapsamında vatandaşlar aylık 0,99 faizle 50 Bin TL kredi çekebiliyorlar.
Destek kredisine Cumhurbaşkanı onayı! Halkbank'tan 5 yıl vadeli 50 Bin TL ucuz kredi!

Türkiye’de vatandaşlara çeşitli destek kredileri verilebiliyor. Kamu bankaları üzerinden kullandırılan bu destek kredileri vatandaşların bazı ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Bu kredile riçin kararı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vererek kamu bankalarına talimat gönderiyor. Aynı şekilde talimatla Halkbank bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında vatandaşlara uygun maliyetle ihtiyaç kredisi kullandırılabiliyor.

HALKBANK DESTEK KREDİSİ MALİYETLERİ!

Halkbank’ın ilan ettiği kredi kampanyası çerçevesinde verilecek olan kredinin maliyetleri ilan edildi. Öncelikle bu kredide banka kar ama gütmüyor. Bundan dolayısıyla da müşterilere aylık 0,99 oranında faiz uygulanıyor. 60 ay vadeye kadar verilebilen bu kredi ile beraber müşteriler oldukça düşük maliyetlerle kredi kullanabilme imkanı sahibi oluyorlar. Bu maliyetlerle herhangi bir şekilde şu anda herhangi bir bankadan kredi çekme imkanı dahi bulunmuyor. Kampanya kapsamında müşteriler en fazla 50.000 TL kredi kullanma hakkına sahip oluyorlar.

KİMLER KULLANABİLİR?

Halkbank’ın destek kredisi konseptinde vermiş olduğu 60 ay vadeli ve aylık 0,99 faizli kredinin kimler tarafından çekilebileceği merak ediliyor. Bu kredi özel bir amaç için verilebiliyor. Enerji tüketimini azaltarak enerjinin daha verimli kullanılması sağlamak ve sürdürebilir çevre politikasına destek olmak amacıyla, bina yalıtımı olmayan veya yalıtımını yenilemek isteyen kişiler bu krediden yararlanabiliyorlar. Konutlarında ısı yalıtımı ve benzeri işlemleri yaptırmak isteyenler ama bunun için bütçe sıkıntısı yaşayanlar bu krediyi çekerek maliyeti yıllar içerisine yaydıkları düşük taksitlere bölebiliyorlar.

NASIL ÇEKİLİR?

Apartman /Site yönetimi konutlar için oy çokluğuyla karar alınması ve Yönetim karar defterini Halkbank’a ibraz ederek kredi başvurusunda bulunması gerekiyor. Apartman/Site yönetiminin bulunmadığı konutlarda kredi başvurusu direkt olarak da yapılabiliyor. Yalıtım hizmeti alınacak Uygulayıcı Firma ile yalıtım anlaşması yapılmış olması gerekmektedir. Yalıtım hizmetinin faturasının / proforma faturasının Halkbank’a ibraz edilmesi sonrasında Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisini iki parça olarak kullanılabiliyor.

50.000 TL KREDİ MALİYETİ!

Destek kredisine Cumhurbaşkanı onayı! Halkbank'tan 5 yıl vadeli 50 Bin TL ucuz kredi!

Halkbank'tan 60 ay vadeli 50 Bin TL kredi kullanan müşterilere aylık 0,99 faiz uygulanıp hesaplama yapıldığında aylık kredi taksiti 1.185 TL oluyor. 5 Yıl boyunca yapılacak kredi taksit ödemeleri ile bu borç kapatılabiliyor.