Dogecoin İçin Boğa Koşusu Analizi! Yıl Sonunda DOGE Kaç Dolar Olacak?

Kripto para analistlerinin boğa koşusuna devam etmesini bekledikleri Dogecoin için yeni fiyat analizleri geldi. Dogecoin ne kadar olacak?
Dogecoin İçin Boğa Koşusu Analizi! Yıl Sonunda DOGE Kaç Dolar Olacak?

Kripto para piyasalarında 2021 yılının ilk aylarında yaşanan Dogecoin fırtınası bu kripto paraya olan ilgili oldukça yüksek seviyeye çıkardı. Bir şaka üzerine doğan Dogecoin öyle bir talep aldı ki en çok işlem gören 10 kripto para arasında kendisine yer buldu. Burada TESLA'nın CEO'su Elon Musk'ın Dogecoin için verdiği açık desteğin büyük bir önemi bulunuyor. Elon Musk halen daha Dogecoin'e olan desteğini sürdürüyor.

DOGECOİN İÇİN YENİ FİYAT TAHMİNİ

Kripto para piyasalarına olan hakimiyetleri ile tanınan analistlerden ise Dogecoin için yeni analizler geldi. Dogecoin'in yılın ilk aylarında sürdürdüğü boğa koşusuna yılın geri kalanında devam etmesini bekleyen analistler pozitif öngörülerini sürdürüyorlar. Dogecoin için yıl sonu fiyat tahmini yapan analistler 2021 yılının son günlerine gelindiğinde Dogecoin tabelasının karşısında 0,48 Dolar yazılacağından eminler.

DOLAŞIMDAKİ DOGECOİN YÜKSELİŞ TRENDİNDE

Ethereum'un kurucusu olarak bilinen Vitalik Buterin, 1,8 milyon dolar değerinde Dogecoin satışı gerçekleştirdi. Dolaşımı artan Dogecooin için analistler yükseliş trendi açıklamalarında bulundular. Bu yükselişlerin inişli çıkışlı olabileceğini söyleyen analistler kripto para birimlerinden bu yıl için istikrarlı bir fiyat beklentisi içerisinde olmadıklarını belirttiler. İstikrarsız fiyatlamanın Dogecoin için yıl sonundan 0,48 Dolar seviyesine ulaşacağı tahmininde analistlerin ısrarları devam ediyor.

DOGECOİN'DE DÜŞÜŞLER PANİKLETİYOR

Kripto para piyasalarında interaktif fiyatlama nedeniyle ciddi fiyat değişimleri meydana gelebiliyor. Dogecoin de bundan nasibini alıyor. Bu piyasanın öncü para birimi olan Bitcoin'in diğer para birimlerini etkileyebilme özelliği bulunuyor. Önceki gün hızlı yükselen Bitcoin'in etkisiyle tüm kripto para birimlerinde değer artışları meydana gelmişti. Ancak son 24 saat içerisinde bu durumun tam tersi meydana geldi. Bitcoin'in kayıp hanesine yüzde 6 civarında bir fiyat gerilemesi yazarken Dogecoin'de kayıpların yüzde 4 olduğu belirtildi.