Dolar kurunda bomba etkisi yaratacak açıklama! 1 doları olan bile bu planı öğrensin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanlara kötü haberi verdi. Geçer, hükümetten yeni bir dolar hamlesi geleceğinin altını çizerek yatırımcıları uyardı.
Dolar kurunda bomba etkisi yaratacak açıklama! 1 doları olan bile bu planı öğrensin

Dolara dair yaptığı açıklamalara gündeme gelen Selçuk Geçer, piyasalarda yaşanan hareketliliğin süreceğinin altını çizerek fırtınanın kapıda olduğuna dair açıklamalara yer verdi. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

banka

SELÇUK GEÇER HÜKÜMETİN YENİ PLANINI AÇIKLADI: ELİNDE DOLAR OLANLAR YANDI!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanlara kötü haberi duyurdu. Geçer, hükümetin dolar lehine yeni bir hamlesi olacağına dikkat çekerek yatırımcıları uyardı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasayla ilgili çarpıcı açıklamalarına devam ediyor. Geçer, hükümetin ekonominin istikrarını sağlamak ve dolar üzerindeki etkisini güçlendirmek için yeni bir önlem düşündüğünü açıkladı.

Geçer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hükümetin dolar kuruna ilişkin planlarının yatırımcıları ve döviz hesabı olan vatandaşları olumsuz etkileyebileceğini söyledi.

YENİ VERGİ KAPIDA

Geçer'in öngörüsüne göre hükümet, bankalarda döviz hesabı bulunan kişilere yeni bir vergi getirmeyi planlıyor. Hareketin dövize yatırım yapanlar için ek yük yaratacağını ve kayıt dışı işlemleri artıracağını vurgulayan Geçer, insanların paralarını bankadan çekmesiyle piyasa ile bankalar arasındaki uçurumun artacağını söyledi.

UYARI: BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR