Dolarını bozdurmayı düşünenler aman dikkat! İslam Memiş dolarda değişim yaşanacak tarihi açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar kuru ile alakalı olarak yeni değerlendirmelerde bulundu. Dolar kurunda meydana gelecek fiyat değişimlerini açıklayan İslam Memiş yatırımcıları da uyardı.
Dolarını bozdurmayı düşünenler aman dikkat! İslam Memiş dolarda değişim yaşanacak tarihi açıkladı!

Dolar ve altın konusunda yaptığı tahmin ve açıklamalar ile sık sık gündeme gelen isimlerden biri haline gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son açıklamalarında dolarını bozdurmayı düşünen kişiler için tavsiyelerde bulundu.

Altın fiyatlarına önceki dönemlerde baktığımız zaman dip rakamları gördüğümüz pek çok dönem olmuştu. Fakat son birkaç aydır özellikle de yatırımcıları şaşırtmaya başararak bir diğer konu da dolar bazında olduğu gibi hakkında yaşanan bu değişim hakkında vatandaşlar da merak ettiklerini danışmaya başladı.

DOLAR KURU HAKKINDA TAHMİNDE BULUNDU!

Her ne kadar altında pek çok kez yaşanan hareketlilik nasıl bir değişimin yaşanabileceği üzerine merak edilenleri de artırsa da dolarda da bir süredir sabit hareketin devam ettiği ifade edildi. Bir yandan enflasyon rakamları hakkında mücadele eden yatırımcılar da uzmanlar tarafından gelecek olan yorumları da merak etmeye başladı.

Yaz aylarına kısa bir zaman kala enflasyon rakamları nedeni ile vatandaşların yapacakları alışverişlerde sorunlar yaşayabileceğini ifade eden Memiş bu noktada yüksek enflasyon karşısında dolar kuruna dikkat etmemiz gerektiği öğrenildi. Tüm bunların yanı sıra da dolar kurunda ne zamandan itibaren değişimin gözlendiği de araştırıldı.

YATIRIMCILAR İÇİN O TARİH AÇIKLANDI!

Doların ne zaman bozdurulması gerektiği konusunda İslam Memiş tarafından yapılan açıklamada Haziran ayına değinildi. Bu şekilde düşünülmesinin asıl nedeninin ise vatandaşların enflasyon nedeni ile bunun karşısında dövize yüklenmesi olduğu öğrenildi. Bu nedenle de dolar hakkında bilgi almak isteyen kişiler için büyük değişimin Haziran ayı sonrasında ortaya çıkabileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Editör Notu = Burada yer alan ifade ve yorumlamalar Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’e aittir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır.