Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar için kritik uyarı geldi! 24 lirayı görecek

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer tarafından yapılan son açıklama ile birlikte dolar için kritik tarihin belli olduğu ifade edildi. Konu hakkında yapılan açıklamaya göre Şubat ayı için kritik bir dönemin olduğu ifade edildi.
Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar için kritik uyarı geldi! 24 lirayı görecek

Yaptığı dolar tahminleri ile sık sık vatandaşlar tarafından takip edilen kişiler arasında olan Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son açıklamalar ile dolar için kritik tarihi açıklayarak uyarılarda bulundu. Şubat ayı için merak edilenlere yanıt veren Geçer, YouTube kanalından yaptığı açıklama ile birlikte yatırımcılara seslendi. 

Konu hakkında yapılan açıklamalar merak konusu olmuşken yaptığı her açıklama ile gündeme gelen Selçuk Geçer, doların Şubat ayı içindeki seyri hakkında yeni bir iddiada bulundu. Yaptığı her açıklama ve dolar tahminleri ile gündemden düşmeyen Geçer, gündeme gelen bu açıklamaları ile yeniden konuşulmaya başlandı. 

DOLAR 24 TL OLACAK İDDİASI! 

Ekonomist Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklama ile birlikte konu hakkında “Kuru baskılayarak şu an için 18.70 bandında tutuyorlar ancak alet çantalarında alet edevat kalmadı, artık doların yükselişini engelleyemezler. Yeni yılın ilk 3 ayı dolmadan dolar gerçek değerini bulur ve 24 seviyelerine yükselir” ifadeleri ile yatırımcıların oldukça ilgisini çekecek olan iddiada bulunduğu öğrenildi. 

DOĞAL KURUNU ETKİLEYECEK! 

Yapılan dolar tahmini hakkında yapılan bu tahminin ardından kısa vadede ödeme yapma zorunluluğu olan borçların tüm tarihteki rakamları da geride bıraktığını belirten Selçuk Geçer,  “Kısa vadeli borç yani bu borcun 1 yıl içinde en geç ödenmesi gerekiyor demek, peki nasıl ödenecek? Ek vergilerle ödenecek, yani siz ödeyeceksiniz. Bu vergilerin tamamı ekonomide istikrarsızlık yaratacak ve doğal olarak bu da dolar kurunu etkileyecek”  şeklinde konuştu. 

Selçuk Geçer tarafından yapılan bu tahminler gündem oldu. 

Editör Notu: Yapılan tüm bu açıklamalar Ekonomist Selçuk Geçer'e aittir. Yatırım tavsiyesi değildir.