Emeklilere 10.000 TL fırsatı! ING Bank açıkladı, tek imza yetiyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları araştırılırken ING Bank'ın kampanyası ile emeklilere yapılan ödemeler dikkat çekiyor. ING Bank tarafından emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapılıyor.
Emeklilere 10.000 TL fırsatı! ING Bank açıkladı, tek imza yetiyor!

Türkiye'de emekli vatandaşlar geçim sıkıntısı içerisinde kalınca kendilerine ek gelir sağlayacak alanları araştırıyorlar. Yapılan bu araştırmalarda yollar ise bankaların emekli maaş promosyonu kampanyalarına çıkıyor. Bankalar ile promosyon sözleşmesi yapan emekliler nakit ödemeler alabiliyorlar. Ne kadar ödeme alınabileceği ise bankadan bankaya değişiyor. 

Emekli maaş promosyonunda kamu bankalarını tercih edenler en alt seviyeden maaş promosyonu alıyorlar. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilere 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişen tutarlarda maaş promosyonu veriyorlar. Özel bankaların bir kısmı tıpkı kamu bankaları gibi asgari seviyeden emekli maaş promosyonu ödemesi yaparken bazı özel bankalar daha yüksek tutarlarda ödeme yapıyorlar. Emeklilerin yüksek maaş promosyonu alabildiği bankaların başında ING Bank geliyor. ING Bank tarafından emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapılıyor? 

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU YENİ ÖDEME TARİFESİ

ING Bank'ın emekli maaş promosyonu için Mayıs ayı tarifesi belirlendi. Buna göre emeklilere şu maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor:

-Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 5.100 TL,

-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.950 TL,

-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.650 TL,

-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 8.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

1.500 TL EK ÖDEME!

ING Bank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan müşterilere bir de ek promosyon sürprizi bulunuyor. Bu kapsamda otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere 1.500 TL el promosyon ödemesi yapılıyor. Her verilen otomatik fatura ödeme talimatı için 500 TL hediye eden ING Bank emeklilere bu imkandan 3 defa yararlanma hakkı ve toplamda 1.500 TL ödeme alma fırsatı veriyor. Bir emekli ING Bank'tan toplamda 10.000 TL maaş promosyonu alabiliyorlar.