Emeklilere 10.500 TL promosyon! Yapı Kredi yeni kampanyayı açıkladı!

Emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyaları sürekli güncelleniyor. Son güncelleme ile Yapı Kredi Bankası emeklilere 10.500 TL’lik maaş promosyonu teklifinde bulunuyor.
Emeklilere 10.500 TL promosyon! Yapı Kredi yeni kampanyayı açıkladı!

Türkiye’de geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar ile alakalı yapılan araştırmalarda emeklilerin bu grup içerisinde yoğun bir kitle oldukları tespit edildi. Yaşanan maddi zorlukları aşmak için de emekliler ek imkanlarını araştırıyorlar. Emeklilere bankaların verdikleri emekli maaş promosyonları adeta ek bir gelir oluyor. 3 yılda bir alınabilen emekli maaş promosyonları ile bankalar emeklilere maaşlarından daha fazla tutarlarda ödeme yapabiliyorlar.

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları sürekli olarak yenilenebiliyor. Bu esasında bankalar arasındaki rekabet ile diğer ekonomik gelişmelerden kaynaklanıyor. Yapı Kredi Bankası da bu yönde bir karar alarak uygulamaya soktu. Emekli maaş promosyonu kampanyasını güncelleyen banka yapılacak olan ödemeleri arttırdı. Yapılan bu yenileme işle beraber bankalar arası rekabet bir adım daha öteye taşınmış oldu.

Yapı Kredi Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında yaptığı ödemelerin ne kadar olduğuna dair tarife yayınlandı. Buna göre emekliler maaşlarının miktarlarına göre ödeme alabiliyorlar. Bu açıdan 3.500 TL’ye kadar maaşı olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olan emeklilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olan emeklilere 6.750 TL, 10.000 TL üzerinde emekli maaşı olan emeklilere 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

1.000 TL EK ÖDÜL VERİLİYOR!

Yapı Kredi Bankası tarafından emekli müşterilere yönelik maaş promosyonu kampanyasında bir de ek ödül imkanı sağlanıyor. Bu ek ödülün 250 TL’lik kısmını almak isteyenler 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Bunu yaparak 250 TL kazanıyorlar.

Ayrıca Yapı Kredi Bankası’nın emekli maaş müşterileri alacakları kredi kartından toplamda 500 TL yapacakları harcama karşılığında 750 TL daha nakit promosyon kazanma hakkına sahip olacak.

2.000 TL ESNEK HESAP

Yapı Kredi Bankası emekli müşterilere bir de esnek hesap açıyor. Bu hesabın limiti 2.000 TL oluyor ve 3 ay boyunca faiz uygulanmıyor. Bu esnek hesap direkt olarak müşterinin kullanımına sunuluyor.

Öte yandan 2.000 TL'si geri ödenecek şekilde emekliler Yapı Kredi Bankası'ndan kampanya kapsamında toplam 10.500 TL para alabiliyorlar.