Emeklilere 14.500 TL promosyon! İki banka kampanya açıkladı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak yeni güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Çift emekli maaş promosyonu almanın imkanı bulunurken bu yöntem pek bilinmiyor. Bazı emekliler bu yolla iki kat promosyon ödemesi alabiliyorlar.
Emeklilere 14.500 TL promosyon! İki banka kampanya açıkladı!

Yaklaşık 15 milyon emeklinin gözü kulağı bankaların emekli maaş promosyonları için yapacağı güncellemelere çevrildi. Bazı bankalar Şubat ayı için kampanyalarda yeni güncellemeler yapıyorlar. Bu durumda da emekli maaş promosyonları için hesaplar değişiyor. Emekliler kendilerine en iyi imkanları sağlayan bankalar ile anlaşmayı tercih ediyorlar. Bu bankalara maaşlarını taşıyan emekliler kazançlı çıkıyorlar.

ÇİFT MAAŞ ÇİFT PROMOSYON!

Emekli maaş promosyonlarında pek az bilinen bir yöntem bulunuyor. Bu yöntemi uygulayan emekliler çift promosyon ödemesi alabiliyorlar. Ancak her emekli bu imkanı değerlendirme hakkın sahip değiller. SGK sisteminde bazı kişilere iki hatta üç emekli maaşı birden bağlanabiliyor. Kadınlara sağlanan bu imkan ile anne ve babalarından ya da eşlerinden dul ve yetim aylığı alan emekliler iki hatta üç promosyon birden alabiliyorlar.

MAAŞLAR FARKLI BANKALARDA OLMALI!

Çift emekli maaş promosyonu alabilmek için uygulanması gereken yöntem her maaşın ayrı bir bankada olmasından geçiyor. Bankalar bir müşteriye tek emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Üç maaş yatsa dahi o kişi bankadan toplam maaş tutarları üzerinden emekli maaş promosyonu alabiliyorlar. Bunun için de maaşların ayrı ayrı bankalara taşınması gerekiyor. O zaman her bir maaş karşılığında bir emekli maaş promosyonu alınabiliyor.

NE KADAR EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMESİ ALINABİLİR?

Emekli maaş promosyonu ile alakalı olarak hesaplamalar yapılıyor. İki maaşı olanlar ne kadar maaş promosyonu alabileceklerini merak ediyorlar. Bu konuda en yüksek maaş promosyonu ödeyen iki banka ile çalışılması gerekiyor. Emekli maaş promosyonunda en yüksek ödemeyi yapan iki banka bulunuyor. Bunlardan birisi ING Bank olurken diğeri de İş Bankası olarak açıklandı. Ancak bu hesaplamada bir ayrınntıya dikkat etmek gerekiyor.

Çift emekli maaşı alan kişilerin bu maaşlarının 10 Bin TL üzerinde olamayacağı için maaş promosyonu ödemeleri en fazla 7.500 TL ile 10 Bin TL baremi arasından yapılabiliyor. ING Bank da İş Bankası da 7.500 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Lakin bu 10 Bin TL üzeri maaşı olanları kapsıyor. Bir altta bulunan baremden hesaplama yapıldığında ING Bank 6.750 TL, İş Bankası da 6.750 TL promosyon ödemesi yapıyor. İki bankadan alınacak promosyon ödemesinin toplamı ise 13.500 TL oluyor. Bunun üzerine ING Bank’ın 1.000 TL bonusu eklenince tutar 14.500 TL’ye yükseliyor.