Emeklilere 28.500 TL para yatıyor! Akbank kampanyayı yeniledi!

Emeklilere bankaların sağlamış olduğu emekli maaş promosyonu imkanları araştırılıyor. Emekli maaş promosyonunda en avantajlı bankalardan birisi da Akbank oldu. Akbank’tan emeklilere 28.500 TL ödeme yapılabileceği açıklandı.
Emeklilere 28.500 TL para yatıyor! Akbank kampanyayı yeniledi!

Türkiye’de emeklilere sağlanan kazançlardan birisi de emekli maaş promosyonu olabiliyor. Ancak emekliler bankaların kendilerine hak ettikleri maaş promosyonunu vermediklerini belirterek şikayetçi oluyorlar. Bankalar bu şikayetlerde bulunan emeklilerin gönlünü alabilmek için ise onlara çeşitli özel tekliflerde bulunabiliyorlar. Bu tekliflerden birisini de Akbank yapıyor. Akbank tarafından yapılan teklife göre emeklilere toplu bir ödeme öneriliyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere sunduğu imkanlara ilişkin açıklama yapıldı. Emekli müşteriler maaşlarını bu bankaya taşıyarak emekli maaş promosyonu alabiliyorlar. Bununla da kalınmayarak emeklilere ek ödülün yanında bir de ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Bu şekilde toplamda emekli müşteri bir kısmı ihtiyaç kredisi olması şartıyla hesabında toplamda 28.500 TL para yattığını görebiliyor.

AKBANK NE KADAR PROMOSYON ÖDÜYOR?

Akbank’n emeklilere ödediği maaş promosyonu tarifesi merak konusu olabiliyor. Buna göre emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.200 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 4.850 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.250 TL, 10.000 TL ve üzerinde olanlara da 7.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli maaş promosyonu ödemesi alınabilmesi için müşterinin Akbank’a 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz vermesi gerekiyor. Bunun için bir promosyon sözleşmesi yapılarak ona göre maaş promosyonu ödemesi gerçekleştiriliyor.

1.500 TL EK ÖDÜL!

Akbank’ın emeklilere sağladığı bir imkan da 1.500 TL ek ödül oluyor. Bu ek ödülü kazanmak için ayrı bir şart uygulanıyor. Axess veya Wings kartları üzerinden her ay tek seferde veya toplamda 1.000 TL harcama yapma sözü verilmesi gerekiyor. 12 aylık ayda 1.000 TL harcama sözü ile emeklilere 1.500 TL ek ödül veriliyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR!

Akbank emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere bir de ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Buna göre emekliler tercih ederlerse uygun faizle 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanıyorlar. Böylece bir emekli Akbank’tan bir kısmı ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 28.500 TL ödeme alabiliyor.