Emeklilere gün doğdu! En yüksek emekli maaşı promosyonu 2022 rekoru kırıldı, 7.500 TL sözü verildi

Emeklilere maaş promosyonu yarışı kızıştı! Bankalar arasında büyük bir maaş promosyonu yarışı yaşanırken Türkiye Finans katılım bankası emekliye en yüksek zam teklifini veren banka olarak ilk sırada yer aldı. Emekliye en yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Emekliye promosyon ödemesi için bankalar arasında büyük bir yarış yaşanırken en yüksek promosyonu veren bankanın teklifi açıklandı. Hatırlanacağı üzere SGK ile bankalar arasında özel bir anlaşma imzalanmış, bu anlaşma kapsamında maaşını 3 sene boyunca aynı banka üzerinden alma sözü veren emeklilere nakit para promosyonu ile ödeme yapılacağı ilan edilmişti. 

İlk olarak 2017 senesinde Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar ve PTT arasında imzalanan sözleşme ile ödenmeye başlanan emekli maaş promosyonu zamanla maaşların yükselmesi ile büyük oranda artmış ve emekliler için son derece büyük bir meblağ haline gelmişti. Maaşını anlaştıkları bankaya taşıyacaklarına dair sözleşme imzalayan ve 3 sene boyunca aynı bankadan alan kişilere anlaştıkları banka üzerinden promosyon ödemesi altında ek para ödenecek. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU EN YÜKSEK HANGİ BANKADA?

Emekli maaşı alan kişilere sunulan promosyon ödemesi için en yüksek teklifi sunan bankalar yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Emekli maaşına Temmuz ayında yapılan zammın ardından bankaların promosyon iştahı artarken yeni rakamlar peş peşe açıklandı. Ne yazık ki Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank en düşük maaş promosyonu veren bankalar olarak son sıralarda yer alırken en yüksek teklifi veren banka ise Türkiye Finans Katılım Bankası olarak ilk sırada yer aldı. 

Emeklilere gün doğdu! En yüksek emekli maaşı promosyonu 2022 rekoru kırıldı, 7.500 TL sözü verildi

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yapılan açıklama ile emekli maaş promosyonu olarak 5 bin TL ve emekli tanıdıklarını da Türkiye Finans'a davet ederek 2 bin 500 TL'ye varan nakit ödül ile toplamda 7 bin 500 TL ödeme imkanı tanındı. 

Emeklilere gün doğdu! En yüksek emekli maaşı promosyonu 2022 rekoru kırıldı, 7.500 TL sözü verildi

Emekli maaşını Türkiye Finans Katılım Bankası'na taşıma ve 3 sene boyunca bu bankadan alma sözü veren emeklilere koşulsuz şartsız maaşa göre 5 bin liraya kadar nakit promosyon sözü verildi. Aynı zamanda Türkiye Finans'a davet edilen her yakınınız için kişi başına 250 TL olmak üzere toplamda 2 bin 500 TL ek para ödülü ile beraber bu rakam 7 bin 500 TL'ye yükselecek. 

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI EMEKLİ MAAŞI BANKA PROMOSYONU ÖDEMESİ NE KADAR, KAÇ TL?

Türkiye Finans emekli promosyonu maaşa göre şu şekilde ödenecek;

  • 1.499 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 2.250 TL’ye kadar
  • 1.500 TL ile 2.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 3.000 TL’ye kadar
  • 2.500 TL ve daha fazla maaş alanlara 5.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. 

Bu rakamlara ek olarak tanıdığını da bu bankaya getiren kişilere 2 bin 500 liralık ek ödeme ile toplamda 7 bin 500 TL kazanma fırsatı sunuldu.