Emeklilere ihtiyaç kredisi sürprizi! Halkbank 25 Bin TL ve 70 Bin TL kredi maliyetlerini açıkladı!

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası açıklayan Halkbank bayram öncesi sürpriz yaptı. Halkbank emekli müşterilerine uygun faizle ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu.
Emeklilere ihtiyaç kredisi sürprizi! Halkbank 25 Bin TL ve 70 Bin TL kredi maliyetlerini açıkladı!

Emeklilere yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası açıklayan Halkbank kredi koşullarını açıkladı. Halkbank'ın emekli müşterilere düşük faizle ihtiyaç kredisi vereceğini duyuran Halkbank bunun için yapılması gerekenleri de içeren kapsamlı bir açıklama yayınladı. Halkbank emeklilere aylık yüzde kaç faizle ihtiyaç kredisi verecek? Halkbank'tan emeklilere ne kadar ihtiyaç kredisi veriliyor? 

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Maaşını Halkbank'tan alan veya maaşını Halkbank'a aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilere tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle 70.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor. Bu imkanı emekli müşteriler Halkbank'a başvuru yaparak kullanabiliyorlar. 

Emekli müşteriler Halkbank'tan  50.000 TL'ye 36 ay, 50.001-70.000 TL arasındaki tutarlar için 24 ay vadede tahsis ücreti ödeyerek %1,69 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Bu maliyetlerle başka bir bankada emeklilere bu imkanlarla ihtiyaç kredisi verilmiyor. Bu açıdan emekliler önemli bir avantaj elde ederek yaşadıkları nakit sıkışıklıklarına son verebilme imkanı elde ediyorlar.

Emeklilere Halkbank'ın sunduğu bir fırsat da ihtiyaç kredilerinin ödeme planlarını kendilerinin seçebilir olması oldu. Emekliler bütçelerine göre planlama yaparak ödeme sıklıklarını ona göre ayarlayabiliyorlar. Emekliler çektikleri ihtiyaç kredisinin geri ödemelerini Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli olarak yapabiliyorlar.

EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Emeklilere ihtiyaç kredisi sürprizi! Halkbank 25 Bin TL ve 70 Bin TL kredi maliyetlerini açıkladı!

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi için maliyet hesaplamasını açıkladı. Buna göre 36 ay vadeli 25.000 TL ihtiyaç kredisi kullanıldığında aylık yüzde 1,69 oranında faiz uygulanıyor ve aylık taksit 998 TL oluyor. 24 ay vadeli kredi için de aylık yüzde 1,69 oranında faiz uygulanıyor. 24 ay vade ile 70 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda aylık taksit tutarı 3.748 TL oluyor.