Emeklilere İş Bankası'ndan Ekim jesti! Ay sonuna kadar 7500 TL promosyon verilecek

İş Bankası tarafından yapılan son açıklama ile birlikte emeklilere özel 7 bin 500 TL promosyon verileceği öğrenilmiş oldu.
Emeklilere İş Bankası'ndan Ekim jesti! Ay sonuna kadar 7500 TL promosyon verilecek

EYT'nin Meclis'te kabul edilmesinin ardından milyonlarca vatandaş bu haklarından faydalanarak, emekli olma hakkı elde etmişti. Durum bu şekilde olunca da bankalar tarafından emekli vatandaşlara özel kampanya ve detaylar sık sık paylaşılmaya başlandı. Bu kampanyaların neler olduğu hakkında merak edilenler araştırılırken, Ekim sonuna kadar geçerli olmak üzere promosyonların verilmeye devam edildiği öğrenildi.

Özel bankaların birbirleri ile adeta yarış haline girdiği bu promosyon döneminde pek çok vatandaşın bankalar tarafından verilen bu promosyonlardan yararlanmak için araştırmalar yaptığı görüldü. Bu çerçevede son olarak İş Bankası tarafından verileceği öğrenilen promosyon ile birlikte vatandaşlara yapacakları başvuru sonucunda 7 bin 500 TL promosyon verileceği ifade edildi.

MAAŞINI İŞ BANKASINA TAŞIYAN EMEKLİYE 7500 TL PROMOSYON!

İş Bankası tarafından yayımlanan kampanyaya göre maaşını taşıyan kişilere özel kampanya yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda yapılacak olan kampanyaya göre kimlerin başvuru yapabileceği hakkında banka, "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

NE KADAR PROMOSYON VERİLECEK?

Kişilerin aldıkları aylık maaş tutarlarına göre verilecek olan bu promosyonların belirli kademeler ile verilmeye başlandığı öğrenilmişti. Bu tutarlar ise şu şekilde verildi;

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar = 4.500 TL

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar = 5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar = 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar = 7.500 TL

Promosyondan faydalanmak isteyen kişilerin İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden ya da mesai saatleri içerisinde şubelere giderek Ekim sonuna kadar başvuru yapması gerekmektedir. Bu promosyonlar emekli vatandaşlara 3 yıl kalma sözü karşılığında verilmektedir.

Haber Editörü