Emeklilere kamu güvencesi! Ziraat Bankası'ndan 20 Bin TL'lik promosyon paketi!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında özel bankalarından gerisinde kalan kamu bankalarından promosyon paketi atağı geldi. Ziraat Bankası emeklilere 20 Bin TL'lik promosyon paketi hazırladı.
Emeklilere kamu güvencesi! Ziraat Bankası'ndan 20 Bin TL'lik promosyon paketi!

Kamu bankalarının emekli maaş promosyonu kampanyaları tarifeler açısından pek de parlak olmuyor. SGK ile Kasım ayında yapılan protokolde yazılı olan emekli maaş promosyonu asgari tarifesine göre ödeme yapan kamu bankaları çok yoğun tepki çekiyorlar. Bu tepkileri telafi etmeye çalışan Ziraat Bankası ise emeklilerin karşısına bir promosyon paketi ile çıktı. Bu paket içerisinde hem emekli maaş promosyonu hem de ihtiyaç kredisi bulunuyor. Maaş promosyonunu alan emekliler bu tutarları asgari tarifeden kabul ediyorlar. Bunun üzerine ise ek olarak ihtiyaç kredisi veriliyor. Toplamda ise bir emeklinin alabileceği ödeme 20 Bin TL'yi buluyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU!

Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik uygulanan maaş promosyonu kampanyasının ayrıntıları merak konusu oluyor. Bu kapsamda emeklilere SGK'nın belirlediği asgari tarifeden ödeme yapılıyor. Buna göre emekliler 3.000 TL ile 5.000 TL arasında maaş promosyonu alıyorlar. 

Emeklilere en düşük maaş 7.500 TL olarak ödeniyor. Maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara Ziraat Bankası 4.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyor. 10.000 TL'nin üzerinde emekli maaşı olanlar ise Ziraat Bankası'ndan 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi alıyorlar. 

Daha düşük tutarlarda da emekli maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Ancak onlar direkt olarak emeklileri değil dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiriyor. Onların maaşları hisse hesabı üzerinden hesaplandığı için yüzde 25, yüzde 50, yüzde 75 gibi oranlarda maaş bağlanıyor. Dolayısıyla bazı kişilerin maaşları 3.500 TL'nin altında olabiliyor ve onlara Ziraat Bankası 3.000 TL maaş promosyonu veriyor. Aynı şekilde maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara da 3.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

EMEKLİLERE İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

Ziraat Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlananlara banka tarafından ihtiyaç kredisi de veriliyor. 15 Bin TL ihtiyaç kredisi talep etmeleri halinde hemen kullandırılıyor. Bu kredilere düşük faiz uygulanırken aylık taksitler aydan aya emekli maaşlarından kesiliyor. Sonuç olarak emekliler hem ihtiyaç kredisi hem de emekli maaş promosyonu ile beraber Ziraat Bankası'ndan toplamda 20 Bin TL ödeme alabiliyorlar.