Emeklilere nakit desteği! Halkbank 25 Bin ihtiyaç kredisini bu taksitle vermeye başladı!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen emeklilere Halkbank tarafından çok özel bir imkan veriliyor. Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyası ile çok düşük faizle nakit desteği alınabiliyor.
Emeklilere nakit desteği! Halkbank 25 Bin ihtiyaç kredisini bu taksitle vermeye başladı!

Türkiye’de emekli vatandaşların nakit sıkışıklıkları çok daha yoğun bir şekilde yaşanabiliyor. Emekli vatandaşlar yaşadıkları nakit sıkışıklığını aşabilmek için çeşitli imkanlara sahip olabiliyorlar. Ancak bu imkanların iyice araştırılması gerekiyor. Kamu bankalarının emeklilere nakit destekleri çok önemli fırsatları içerisinde barındırabiliyor. Halkbank da böyle bir kredi kampanyası ile emekli müşterilerin karşısına çıktı.

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ!

Halkbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen emekliler çok özel imkanlarla bu nakit desteğini alabiliyorlar. Bu benzersiz ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntıları Halkbank bir açıklama yaparak emeklilere duyurdu. Halkbank’ın emekli müşterileri çok düşük faizle ihtiyaç kredisi çekerek nakit sıkışıklıklarına çözüm bulabilecekler.

Halkbank’tan emekli ihtiyaç kredisi çekebilmek için müşterilerin bazı koşulları yerine getirmeleri gerekiyor. Bunun için de müşteriler emekli maaşlarını Halkbank’tan alıyor olmalılar. Bu şekilde bankanın kredi imkanından yararlanmak mümkün olabiliyor. Nakit desteği kapısını kendilerine aralamak isteyen emekliler maaşlarını Halkbank’a taşıyorlar.

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere düşük faiz uygulanıyor. Emekli müşteriler aylık yüzde 1,55 faiz ile bu krediyi kullanabiliyorlar. Şu anda bankalardaki tüm ihtiyaç kredisi faizleri karşılaştırıldığında emekliler en düşük faizli krediyi Halkbank’ta bulabiliyorlar. Bundan dolayı da Halkbank’ın kredi kampanyası emeklilere çok büyük bir maliyet avantajı sunuyor.

Halkbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında emekli müşterilere sağladığı bir diğer olanak da esnek ödeme imkanı oluyor. Müşteriler ihtiyaç kredisi çektiklerinde bunu kendi gelir akışlarına göre tercih edecekleri bir ödeme planı ile geri ödeyebiliyorlar. Bu doğrultuda emekli müşterilere aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, serbest ödemeli ve 3 ayda bir eşit taksitli şeklinde ödeme planları sunuluyor.

25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Emeklilere nakit desteği! Halkbank 25 Bin ihtiyaç kredisini bu taksitle vermeye başladı!

Halkbank’ın emekli müşterileri bankadan 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde bu kredinin hesaplaması aylık yüzde 1,55 faizle yapılıyor. Müşteriler bu ihtiyaç kredisi için bankaya her ay 971 TL kredi taksiti ödüyorlar. Tercih edilmesi durumunda emekli müşteri bir talimat veriyor ve bankaya her ay yatan maaşından bu kredinin taksitinin kesilmesini sağlayabiliyor. Böylece her ay ödeme takip etme sorunu da çözülmüş oluyor.