Emeklilere promosyon piyangosu! Akbank para musluğunu açtı emekliye 12.000 TL müjdesi geldi

Bankalar tarafından emekli vatandaşlara özel verilen promosyonlarda Akbank 12 bin TL ile para musluğunu resmen açtı.
Emeklilere promosyon piyangosu! Akbank para musluğunu açtı emekliye 12.000 TL müjdesi geldi

Milyonlarca emekli vatandaş için bankalar tarafından verilen promosyon tutarları günden güne artmaya devam ediyor. Özellikle de geçen sene yeni düzenlemenin yürürlüğe giren ve bu sayede milyonlarca EYT'linin emekli olmasının ardından özel bankalar promosyon için yarış haline girmeye başladı. Durum bu şekildeyken, son olarak Akbank tarafından artırılan promosyon tutarının ardından bu yarışta açık ara öne çıkmayı başardı.

AKBANK 12 BİN TL PROMOSYON VERİYOR!

Banka tarafından büyük kampanya duyuruldu! Eylül ayında başlayan kampanya süreci ile birlikte SGK promosyon bedeli 10.000 TL'ye çıkarıldı. 2.000 TL chip para ile toplamda 12.000 TL promosyondan yararlanmak isteyenlerin Akbank'a giderek başvuru işlemlerini yapabileceği ifade edildi.

Tek şart olarak bankada maaşını taşıdıktan sonra 3 yıl kalma sözü verilmesi gerektiğini ifade eden Akbank, 31 Ekim 2023 tarihine kadar maaşını Akbank'a taşıyan vatandaşların toplamda verilecek olan 12 bin TL'den kolay bir şekilde faydalanabileceği ifade edildi. Gelen bu açıklamanın ardından ise emekli vatandaşlar tarafından maaş tutarlarına göre ne kadar promosyon alabilecekleri konusunda merak edilenleri araştırmaya başladı.

PROMOSYON TUTARLARI BELLİ OLDU!

Kişilerin bankaya başvuru yaparken güncel olarak aldığı maaş ile orantılı bir şekilde promosyon verildiği Akbank tarafından duyuruldu. 18 Eylül 2023 tarihinde başlayan ve Ekim ayının sonuna kadar devam etmesi beklenen bu promosyon kapsamında kişilere yapılacak olan ödemeler şu şekilde verildi;

- 3.500 TL'ye kadar emekli aylığı alana = 6.000 TL

- 3.500 TL - 7.500 TL arası emekli aylığı alana = 7.000 TL

- 7.500 TL - 10.000 TL arası emekli aylığı alana = 9.000 TL

- 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana = 10.000 TL

En az 6 bin TL'nin en fazla da 10 bin TL'nin ödeneceğini ifade eden Akbank, bu kampanya kapsamında vatandaşlara ek olarak da 2 bin TL ödemenin yapılacağını duyurmuş oldu.

Mesai saatleri içerisinde Akbank'ın 81 ilinde yer alan şubelerine giderek kişilerin kolay bir şekilde 3 yıl kalma sözü ile maaşını Akbank'a taşıyabileceği, bu sayede de banka tarafından verilen 12 bin TL'yi alabileceği ifade edildi.