Emeklilere üç ödeme birden! ING Bank hesaplara 20.000 TL para yatırıyor

Emekli maaş promosyonu kampanyaları arasında ING Bank dikkat çekiyor. Emeklilere çok geniş imkanlar sunan ING Bank, Nisan ayı bitmeden başvuracak emeklilere nakit ödemeler yapacak.
Emeklilere üç ödeme birden! ING Bank hesaplara 20.000 TL para yatırıyor

Emekliler geçim sıkıntısı ile mücadele etmek zorunda kalırken bazı ek gelirlere de sahip olabiliyorlar. En önemli ek gelir ise emeklilere bankalardan verilen emekli maaş promosyonları oluyor. Bankalar emeklileri müşterileri olmaya ikna edebilmek için kesenin ağzını açıyorlar. Emekliler sadece maaşlarını çektikleri bankayı değiştirerek bu ödemeleri alabiliyorlar. Yapmaları gereken ise maaş promosyonu anlaşması yapacakları bankaya 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü vermek oluyor.

ING BANK 20.000 TL YATIRIYOR!

ING Bank emeklilere çok kapsamlı bir maaş promosyonu kampanyası açıkladı. 3 aşamalı olan bu kampanyanın her aşamasında emeklilere ödeme yapılıyor. Öncelikle emekli maaş promosyonu tarifesi üzerinden emeklilere ödeme yapan ING Bank emekli müşterinin maaşına göre verilecek promosyon miktarını belirliyor. Buna göre 3.500 TL'ye kadar maaşı olan emeklilere 5.100 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olan emeklilere 5.950 TL, 7.500 ile 10.000 TL arasında maaşı olan emeklilere 7.650 TL, 10.000 TL üzerinde maaşı olan emeklilere 8.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

Emekli müşterilere ING Bank tarafından 1.500 TL de ek promosyon ödemesi yapılıyor. Ancak bunun için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. ING Bank'a otomatik fatura ödeme talimatı veren emekliler bu imkandan yararlanabiliyorlar. Her otomatik fatura ödeme talimatı karşılığında 500 TL ödül veriliyor. 3 otomatik fatura ödeme talimatı verildiğinde emekli müşteri 1.500 TL ek promosyon ödemesi alabiliyor. Bu kampanyaya göre bir emekli en fazla 1.500 TL ek promosyon alabiliyor. Yani 3 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli müşteri de 1.500 TL alıyor, 5 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli de 1.500 TL kazanıyor. 

ING Bank'ın kampanya kapsamında emeklilere sağladığı son imkan ise faizsiz taksitli nakit avans oluyor. Maaşını ING Bank'a taşıyarak bu bankaya ilk defa kredi karşı başvurusu yapacak olan emekli müşterilere 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans imkanı sağlanıyor. Tüm bu ödemelerle beraber emekliler toplamda ING Bank'tan 20.000 TL ödeme alabiliyorlar.