Emeklilere Vakıfbank sürprizi! Hesaplara 17.500 TL yatırılıyor!

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasına dair araştırmalar hız kazanırken bu bankanın kesenin ağzını açtığı bildirildi. Emeklilere özel ödemeler yapan Vakıfbank kapsamlı bir maaş promosyonu kampanyası başlattı.
Emeklilere Vakıfbank sürprizi! Hesaplara 17.500 TL yatırılıyor!

Türkiye'de emekli vatandaşlar geçim sıkıntısı içerisinde kalan vatandaşlar içerisinde önemli bir yer tutuyorlar. Bu nedenle elde edilebilecek her türlü ek gelir emekliler için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Emekli maaş promosyonu kampanyaları da bu açıdan bütçelere büyük bir katkı sağlıyor. Bankalar emekli müşterilere maaş promosyonu vererek onları müşterileri olmaya ikna etmeye çalışıyorlar. Bu da beraberinde bir rekabeti getiriyor. Bankalar arasındaki bu rekabetten kazançlı çıkanlar ise emekliler oluyor. 

3 YILLIK SÖZ VERİLYOR!

Emekli maaş promosyonu Türkiye'de yaklaşık 14 milyon emekliye verilen yasal bir haktır. SGK'nın bankalar ile yaptığı protokol ile yapılan bu ödemeleri alabilmenin bazı genel koşulları bulunmaktadır. Bu kapsamda emekliler maaşlarını alacakları banka ile promosyon sözleşmesi yapıyorlar. Bu sözleşme için önce emeklinin maaşını ilgili bankaya taşıması gerekiyor. Ardından ise bir sözleşme yapılıyor ve müşteri 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Bunun karşılığında ise emekli müşteri bankadan maaş promosyonu alıyor.

VAKIFBANK EMEKLİ MÜŞTERİLERE SÜRPRİZ YAPTI!

Vakıfbank tarafından emekli müşterilere sürpriz yapıldığı bildirildi. Emekli müşteri sayısı yükseltmek isteyen Vakıfbank emeklilere yönelik promosyon kampanyasını açıkladı. Bu kampanya klasik maaş promosyonu kampanyalarının çok dışında olduğu bildirildi. Emeklilere sadece maaş promosyonu ödemesi yapılmayacak. Bunun yanında Vakıfbank emeklilere bir de hazır ihtiyaç kredisi imkanı sunacak. Bu şekilde emeklilerin ellerine geçecek olan nakit tutarı katlanmış olacak.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU VAKIFBANK TARİFESİ

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emeklilere Şubat ayı içerisinde Vakıfbvank'ın yapacağı ödemelerin tarifesi şöyle açıklandı:

-3.500 TL'ye kadar maaşı olan emeklilere 3.000 TL

-3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olan emeklilere 3.500 TL

-7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olan emeklilere 4.500 TL

-10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olan emeklilere 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

12.500 TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK!

Maaşlarını Vakıfbank'a taşıyıp bankanın emekli müşterisi olacak emeklilere banka tarafından 12.500 TL ihtiyaç kredisi verilecek. 36 ay vadeli olan bu ihtiyaç kredisi talep edilmesi halinde hesaplara aktarılıyor. 5.000 TL maaş promosyonunun üzerine 12.500 TL ihtiyaç kredisi kullanan emeklinin hesabına toplam 17.500 TL yatmış olacak.