En ucuz model için fiyat açıklandı! Toyota kalitesi 543 Bin TL!

Toyota firmasının ödüllü modellerinden olan Toyota Yaris için fiyat listesi güncellemesi yapıldı. Toyota Yaris satın almak isteyenler sıfır kilometre için hangi maliyetleri karşılamak zorundalar?
En ucuz model için fiyat açıklandı! Toyota kalitesi 543 Bin TL!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için yüksek maliyetler önemli bir sorun olmaya devam ediyor. Yaşanan ekonomik gelişmeler, otomobil sektörünün bazı sorunları ve kur farkları eklenince sıfır arabaların fiyatları bir hayli yükseldi. Hatta son yapılan ÖTV matrah dilimlerinin güncellemesinin bile bir hükmü kalmadı. Araçlar yine yüksek oranlı ÖTV dilimlerine girmeye başladılar.

TOYOTA FİYAT LİSTESİNİ YENİLEDİ!

2022 yılında dünyada en çok otomobil satan firma olan Toyota, Şubat ayı için fiyat güncellemesi yaptı. Türkiye’de fiyatları yenileyen firma dünyada bir kalite oturtması bakımından çok büyük bir ilgi görüyor. Toyota model araçlar hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı ülkelerinde oldukça tutuluyor. Bu da otomobil piyasasını ve fiyatları etkiliyor.

EN UCUZ YARİS!

Toyota kalitesi ile bir otomobil sahibi olmak isteyenler çok yüksek tutarlı bütçeleri gözden çıkarmak zorunda kalıyorlar. Üst seviye sıfır kilometre otomobillerin bir çoğu vatandaşların önemli bir kısmının alım gücünün ötesinde bir fiyatla satılıyorlar. Buna karşın Toyota’nın en ucuz modeli olan Yaris bir miktar daha ucuz fiyata satılabiliyor.

Toyota’nın alt segment araçlarından olan Yaris oldukça tutulan modellerden birisi olarak biliniyor. Toyota kalitesini deneyimlemek isteyen ama bütçesi sınırlı olanlar bu modeli tercih edebiliyorlar. Ancak Toyota Yaris’in kalite açısından pek bir eksikliği bulunmuyor. Hatta segmentinde ödüllü modellerden birisi olan Toyota Yaris üstün nitelikleri ile ortalama bir sürüş performansı vaat ediyor.

Toyota Yaris için fiyat listesi belli oldu. Buna göre en alt donanımlı Toyota Yaris 1.0 Vision 543.350 TL’ye satılıyor. Modelin en üst donanımı olan Toyota Yaris 1.5 Flame X-Pack Multidrive S ise 777.350 TL’ye satışa sunuldu. Bu iki fiyat arasında 3 ayrı donanım seçeneği daha bulunuyor.