EYT'liler ilk maaşı o tarihte alacak! Maliye Bakanı Nebati EYT ne zaman çıkacak açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati EYT'lilerin ilk maaş alacağı tarihi açıkladı! EYT yasası ne zaman meclise gelecek ve EYT'nin emeklilikte yaşa takılanlar yasasının onaylanacağı tarihi bakan duyurdu!
EYT'liler ilk maaşı o tarihte alacak! Maliye Bakanı Nebati EYT ne zaman çıkacak açıkladı

EYT'liler ilk maaşı o tarihte alacak! Maliye Bakanı Nebati EYT ne zaman çıkacak açıkladı... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati milyonlarca EYT'linin beklemiş olduğu tarihi duyurdu. Konu hakkında son dakika açıklaması yapan Bakan Nureddin Nebati ilk maaş ödemesi için tarihi ilk kez verirken böylelikle EYT'nin çıkacağı tarihte netleşmiş oldu. 

Kapsamı ve staj ile çıraklık sigortası mağdurları için düzenleme yapılıp yapılmayacağı henüz kesinleşmeyen EYT yasası için geri sayım hızlanmıştı. Konu hakkında bugün peş peşe açıklamalar yapılırken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati konu hakkında ilk kez tarih verdi. 

EYT SON DAKİKA BUGÜN GELİŞMESİ EYT'NİN ÇIKACAĞI TARİHİ BAKAN AÇIKLADI! 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yapılan son dakika açıklaması bugün gündemi hareketlendirdi. Milyonlarca EYT'linin beklemiş olduğu tarih açıklaması sonunda geldi. Bakan Nebati yaptığı açıklamasında EYT'nin 15 Ocak 2023 itibari ile yürürlüğe girmesini planladıklarını dile getirdi. 

 3. TORBA YASA İLE EYT YASASI MECLİSE GELECEK! 

Konu hakkında bugün AK Parti ekonomi kurmayları tarafından yapılan açıklama ile bütçe görüşmelerinin ardından meclise sunulacak 3. torba yasa ile EYT yasasının da gündeme alınacağı belirtilmişti. Aralık ayında görüşmelerin başlayacağı yasa teklifi sonrası ödenecek olan EYT maaşı Ocak ayında yasanın yürürlüğe girmesi ile 15 Ocak tarihi olacak gibi görünüyor.