EYT'lilere çift promosyon! Denizbank açıkladı, iki kat ödeme yapılacak!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları henüz emekli olmamış EYT’lilere yönelik düzenlenmeye başlandı. Denizbank yeni bir kampanya başlatarak EYT’lilere 10 Bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
EYT'lilere çift promosyon! Denizbank açıkladı, iki kat ödeme yapılacak!

EYT yasasının Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından bankalar da harekete geçtiler. EYT’liler bir yandan SGK’ya emeklilik başvurusu yaparken bir yandan da emekli maaş promosyonu hesapları içerisinde kendilerini buldular. Emekli maaş promosyonu kampanyalarından yararlanarak kendilerine ek kazanç sağlamak isteyen EYT’lilere yönelik bazı bankalar özel uygulamalar yapıyorlar. Bu uygulamalardan birisini de Denizbank açıkladı. Emekli maaşlarını Denizbank üzerinden alacak olan EYT’liler oldukça kazançlı çıkacaklar.

EYT’LİLER İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI

EYT’lilerin emekli olarak emeklilik sistemine girmeye başladıkları bugünlerde Denizbank tarafından onlara özel bir emekli maaş promosyonu kampanyası başlatıldı. Emeklilik başvurularında emekli maaşını alacakları banka olarak Denizbank’ı bildirenler veya emekli maaşı bağlandıktan sonra maaşını Denizbank’a taşıyanlar bu imkandan yararlanma hakkı elde edecekler.

Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan EYT’li emekliler belirli koşullarda oldukça kazançlı çıkacaklar. Banka ile promosyon sözleşmesi yaparak 3 yıl maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veren EYT’liler bunun üzerine 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı vererek ek olarak maaş promosyonu ödemesi alacaklar. Bu işlemleri yapan EYT’lilerin hesaplarına yatan ilk emekli maaşının ardından 2 iş günü içerisinde promosyon ödemesi yapılacak.

MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ

Denizbank normal koşullarda emeklilere maaş promosyonu ödemelerini asgari tutardan yapıyor. Bu kapsamda 3.500 TL’ye kadar maaşı olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olanlara 4.500 TL ve 10.000 TL üstü maaşı olanlara 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Ancak EYT’li emekliler bir otomatik fatura ödeme talimatı vererek ek ödül kazanıyorlar.

ÇİFT PROMOSYON

Maaş promosyonuna ek olarak 3.500 TL’ye kadar maaşı olan EYT’lilere 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olanlara EYT’lilere 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olan EYT’lilere 4.500 TL ve 10.000 TL üstü maaşı olan EYT’lilere 5.000 TL ek ödül veriliyor. Bu şekilde EYT’liler çift maaş promosyonu almış gibi oluyorlar. EYT’lilerin alacakları maaş promosyonu ikiye katlanıyor. 10 Bin TL üstü maaşı olan bir EYT’li 5.000 TL maaş promosyonu ve buna ek olarak 5.000 TL de ek ödül alıp toplamda 10.000 TL kazançlı çıkıyor.