EYT’lilere net 10.000 TL ödeme! Denizbank açıkladı, telefonuna indirenler alacak!

EYT’lilere yönelik kampanyası ile büyük dikkat çeken bankaların başında gelen Denizbank yaptığı promosyon ödemesi ile gündeme gelmeye devam ediyor. EYT’liler Denizbank’a başvuru yaparak 10.000 TL alabiliyorlar.
EYT’lilere net 10.000 TL ödeme! Denizbank açıkladı, telefonuna indirenler alacak!

Türkiye’de bankalar emeklileri adeta yeniden keşfettiler. EYT’lilerin de sisteme girmeye başlamaları ile beraber emeklilerin sayısı 15 milyonu geçti. Böylesine ciddi bir rakama ulaşan emekliler de bankaların radarına girdiler. Bankalar emeklileri müşteri olmaları için ikna edebilmek adına kampanya üstüne kampanya yapıyorlar. Bu kampanyalarla beraber emeklilere önemli ödemeler vaat ediliyor. Bu ödemeleri alan müşteriler de bütçelerine önemli destekler sağlamış oluyorlar. Bu ilişkide ise hem banka hem da emekli müşteri kazançlı çıkıyor.

DENİZBANK’TAN AVANTAJLI KAMPANYA!

Emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyası açıklayan Denizbank oldukça ses getirdi. Emekli maaşını Denizbank’tan çekmeyi kabul ederek maaşını bu bankaya taşıyan vatandaşlar çok net ödemeler alabiliyorlar. Denizbank’ın emekli müşterilerinin ne kadar maaş promosyonu alabilecekleri banka tarafından açıklandı.

Denizbank’ın emekli müşterilerinin maaş promosyonu ödemeleri iki aşamalı olarak yapılıyor. Öncelikle müşteriler emekli maaş promosyonlarını şu tarife üzerinden alıyorlar:

-Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL,
-Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL,
-Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL,
-Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL

EYT’LİLERE EK PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli müşteriler 3 yıl boyunca emekli maaşlarını Denizbank’tan alacaklarını taahhüt ederek emekli maaş promosyonu ödemesi alıyorlar. Ardından ise telefonlarına MobilDeniz uygulamasını indiriyorlar. Bu şekilde ek ödül kazanma imkanına sahip oluyorlar. MobilDeniz uygulama indirme şartını yerine getiren EYT emeklisi müşteriler Denizbank’tan ne kadar maaş promosyonu almışlarda o kadar da ek ödül elde ediyorlar. Yeni Denizbank’tan 5.000 TL emekli maaş promosyonu alan bir emekli müşteri bu şartı yerine getirerek 5.000 TL daha alma hakkı elde ediyor. Böylece alınan toplan maaş promosyonu tutarı 10.000 TL oluyor.

ÖDEME NE ZAMAN YAPILIYOR?

Denizbank’ın emekli maaş promosyonu müşterileri ödemeleri ne zaman alacaklarını da merak ediyorlar. Her bankada uygulanan kural Denizbank’ta da geçerli oluyor. Maaşını Denizbank’a taşıyan ve promosyon sözleşmesi yapan emekli müşteriler bu bankaya yatan ilk maaşlarının ardından 2 iş günü içerisinde ödemelerini tek seferde peşin ve nakit olarak alabiliyorlar.