Faizsiz kredi arayanlara güzel haber! Yapı Kredi faizsiz 10 bin TL kredi veriyor

Yapı Kredi faizsiz nakit avans fırsatını internet sitesi üzerinden yayınladı. Buna göre 28 Şubat tarihine kadar banka müşterisi olan tüm vatandaşlara faizsiz 10 bin TL nakit avans fırsatı sunulacak.
Faizsiz kredi arayanlara güzel haber! Yapı Kredi faizsiz 10 bin TL kredi veriyor

Faizsiz kredi arayanlara güzel haber! Yapı Kredi faizsiz 10 bin TL kredi veriyor: Yapı Kredi tarafından sunulan faizsiz nakit avans fırsatına başvuru yapmak için son gün 28 Şubat tarihi olarak belirlenmiştir. Buna göre Yapı Kredi'ye ilk kez müşterisi olmak için başvuru yapmak gerekmektedir. Peki diğer başvuru koşulları neler? Yapı Kredi faizsiz nakit avans fırsatının detayları neler?

Son dönemlerde yaşanan enflasyondan dolayı birçok vatandaşın nakit paraya ihtiyacı olmakta. Faiz ödemek istemeyen ve faizsiz kredi veya nakit avans araştıran vatandaşlara güzel haber Yapı Kredi'den geldi. Buna göre Yapı Kredi 10 bin TL nakit avans vereceğini duyurdu. Banka faizsiz nakit avans kampanyasının detayları ise resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. İşte detaylar..

FAİZSİZ NAKİT AVANS DETAYLARI

Kampanyadan yararlanmak için 28 Şubat 2023 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Bu tarihe kadar Yapı Kredi Mobil üzerinden bankanın müşterisi olunmalıdır. Bu aşamadan sonra 15 gün içinde ise bireysel kredi kartı başvurusunda bulunma şartı vardır. Bankaya bireysel kredi kartı başvurusu yapan vatandaşlar arasından kabul görenler bu fırsattan yararlanacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 15 Mart 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanmak mümkündür. 

Faizsiz kredi arayanlara güzel haber! Yapı Kredi faizsiz 10 bin TL kredi veriyor

Söz konusu kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL’dir ve 6 aya varan vade için geçerlidir. Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Mart’a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir.