Fiat'tan ucuz otomobil teklifi! 439 Bin TL'ye 2023 model sıfır araba!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler firmaların kendilerine sundukları Nisan tekliflerini araştırıyorlar. Bu teklifler arasında en avantajlı olanını ise Fiat yaptı. Fiat 439 Bin TL'ye müşterilere sıfır kilometre otomobil sahibi olma imkanı sağlıyor.
Fiat'tan ucuz otomobil teklifi! 439 Bin TL'ye 2023 model sıfır araba!

Türkiye'de sıfır kilometre araç sahibi olmayı planlayanlar her ay gelen yeni zamlar nedeniyle yeni fiyatlarla karşılaşıyorlar. Otomobil fiyatlarına bir süredir her ay düzenli olarak zam uygulanıyor. Bu zamlar neticesinde araç fiyatları artarken firmaların ucuz otomobillerinin seviyeleri de yükseliyor. Şu anda ucuz otomobil kategorisinde sadece 1-2 firmanın tek modellerinin tek versiyonları kaldı. Bu firmalardan birisi de yerli üretim yapmasıyla bilinen marka olan Fiat olarak öne çıkıyor. 

FİAT'TAN AYIN UCUZ ARABA TEKLİFİ BELLİ OLDU!

Sıfır kilometre otomobil satın almak için karar alanlara Nisan ayı için geçerli olan en cazip teklifi Fiat sunuyor. Fiat'ın hem çok satan hem de çok beğenilen otomobil modellerinden olan Fiat Egea Sedan'ın en alt donanıma sahip versiyonu için kampanyalı fiyat açıklandı. Bu kapsamda müşteriler Fiat Egea Sedan için sadece 439.900 TL ödeyecekler. bu esasında Fiat Egea Sedan için kampanyalı fiyat oluyor. Fiat Egea Sedan'ın bu model ve versiyon için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 460.900 TL olarak açıklandı. 

Fiat Egea Sedan'ın en alt donanıma sahip versiyonunda 1.4 motor olduğu bildirildi. Easy donanıma sahip bu aracın benzinli olduğu ifade ediliyor. Şanzıman tipi manuel olan bu araç şu anda sıfır kilometre otomobil piyasasının en ucuz iki modelinden birisi oluyor. Diğer tüm modellerin fiyatları 500 Bin TL'nin üzerinde bulunuyorlar. 

Fiat Egea fiyatları donanım ve versiyon seçeneklerine göre değişebiliyor. Fiat Egea Sedan için en yüksek fiyat 848 Bin TL olarak açıklanırken bu araç oldukça üst düzey niteliklerle donatılmış durumda. AYrıca Fiat Egea'nın Sedan harici diğer modelleri de bulunuyor. Cross, Hatchback, Cross Wagon Fiat Egea'nın diğer modelleri arasında yer alıyor.