Garanti Bankası ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak 10 bin TL ihtiyaç kredisi yüzde 0,99 faiz oranı ile cebinizde!

Garanti Bankası tarafından yayımlanan son kart kampanyası ile birlikte düşük faiz oranı ile 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.
Garanti Bankası ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak 10 bin TL ihtiyaç kredisi yüzde 0,99 faiz oranı ile cebinizde!

Maliyetlerin artmaya başladığı bu son dönemde ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişiler için Garanti Bankası'nın yaptığı son açıklamaya göre yüzde 0,99 faiz oranı ile toplamda 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi. Başvuru yapmak isteyen kişiler için yapılacak olan ödeme tutarı ve kimlerin başvuru yapabileceği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

DETAYLAR BELLİ OLDU!

10 bin TL ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen kişiler için kredi için detaylar Garanti Bankası'nın resmi internet adresinde yayımlandı. Verilecek olan kredinin detayları merak konusu iken detayların açıklandığı resmi internet adresi şu şekilde verildi;

screenshot-5-004.png

  • 0,99% faizli kredi kampanyasından 15 Eylül – 17 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Düşük faizli kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapıp kullanabilir.
  • Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
  • Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
  • Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 12 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.
  • Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır.
  • Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir.
  • Düşük faizli kredi kampanyası kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 6 ay, bireysel amaçlı kredinin maksimum vadesi 12 aydır.
  • Düşük faizli kredi kampanyasından gerçek kişiler ve şahıs firmaları faydalanabilir. Kullanılabilecek kredi türü; gerçek kişiler için bireysel ihtiyaç kredisi, şahıs firmaları için ticari amaçlı ve bireysel amaçlı destek kredisidir.
  • İlgili süreci tamamlayan Garanti BBVA müşterilerimiz, kampanyadan müşteri olduktan sonraki ilk kredi kullanımlarında faydalanabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Toplamda 10 bin TL değerindeki krediden faydalanmak isteyen kişilerin ilk kez Garanti Bankası müşterisi olması gerekmektedir. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerinin yapılabileceği ifade edildi.