Garanti Bankası'ndan ayın kampanyası! Yüzde 0,99 faizle anında 10 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek

Ekim ayı için Garanti Bankası tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte yüzde 0,99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.
Garanti Bankası'ndan ayın kampanyası! Yüzde 0,99 faizle anında 10 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek

Bankalar tarafından faizlerin artırıldığı bu son dönemde düşük faizli kredi sahibi olmak neredeyse imkansız hale geldi. Durum bu şekilde olunca da bankaların uyguladıkları kart kampanyalarına olan ilgiler de artmaya başladı. Garanti Bankası tarafından yapılan son kampanya ile birlikte de kişilere yüzde 0,99 faiz oranı ile 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.

GARANTİ BANKASI'NDAN 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

15 Eylül ile 17 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterisi olan kişiler için yapılan kart kampanyası ile birlikte kişilere toplamda 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken noktanın ise kişilerin kesinlikle şubeler üzerinden değil mobili indirerek müşteri olunması gerektiği belirtildi.

Müşteri olduktan 5 gün sonra yapılabilecek olan başvurunun ardından mobil üzerinden kişilerin anında hesaplarına 10 bin TL yatırılacağı ifade edildi. Kredi başvurusunu ise Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 12 ay vade olarak seçerek yapılabileceği açıklandı.

Yapılan açıklamalara göre düşük faizli kredi kampanyasından ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilmektedir. Daha önce Garanti BBVA’lı olup parolasını ilk defa/tekrar belirleyecek veya belirlemiş olduğu parolayla giriş yapan müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.

ÖDEME TABLOSU YAYIMLANDI!

Düşük faizli ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen kişiler için bu kampanya kapsamında ödeme tablosu da aşağıdaki gibi verildi;

screenshot-140.png

Yüzde 0,99 faiz oranı ile verilecek olan bu krediden gerçek kişi ve bireysel amaçlı şahıs firmalarının 12 ay vade ile faydalanabileceği, ticari amaçlı şahıs firmasının ise 6 ay vade ile alabileceği açıklandı. Gerçek kişilerin aylık ödemesinin ise 904,68 TL, geri ödenecek toplam tutarın ise 10.856 TL olduğu ifade edildi.

Son başvuru tarihinin 17 Ekim 2023 olduğu bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin belirtilen tarihi geçmeden başvuru işlemlerini tamamlaması gerektiği, aksi halde düşük faizli ihtiyaç kredisinden faydalanamayacakları Garanti Bankası tarafından yayımlanan kampanya detaylarında yer verildi.