Garanti Bankası'ndan müşterilerine özel anında 1000 TL hediye!

Başvuru için son günler! Garanti Bankası tarafından yapılan son açıklama ile birlikte başvuru yapan müşterilerine özel 1000 TL hediye edileceği öğrenildi.
Garanti Bankası'ndan müşterilerine özel anında 1000 TL hediye!

Kasım ayının son günlerine gelinmesi ile birlikte vatandaşlar tarafından bankaların yaptığı kart kampanyalarına ilgi de artmaya başladı. Durum bu şekilde olunca da Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre müşterilerine özel 1000 TL hediye edileceği ifade edildi. Bu kapsamda kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için de resmi internet adresleri üzerinden yapılan paylaşımda başvuru detayları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Daha önce müşterisi olmayan fakat Garanti Bankası'na başvuru yaparak müşteri olma talebinde bulunacak olan kişiler için kampanyanın detayları şu şekilde verildi;

screenshot-13.png

GARANTİ BANKASI'NDAN ANINDA 1000 TL HEDİYE!

Müşteri olmak isteyen kişilere özel kampanya yayımlayan Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre mobil üzerinden başvuru yapanlara 1000 TL hediye edileceği öğrenildi. Bu kapsamda kampanyanın detayları ise şu şekilde açıklandı;

  • 1-30 Kasım tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilerimiz, ilgili kartlarıyla 20 Aralık'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus com, moneybonus com üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.
  • Kampanyaya sanal kartlar dahildir.
  • Kazanılan bonuslar 25 Aralık – 25 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.
  • Kullanılmayan bonuslar 26 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
  • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları dahil değildir.
  • Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 KASIM!

Yayımlanan kampanyaya katılmak isteyen kişilerin mobil bankacılığı indirerek 30 Kasım tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Bu sayede başvurusu onaylanan müşteriler için de toplamda 1000 TL hediye anında hesaplarına yüklenmektedir.

Haber Editörü