Günde 94 TL ödeme ile ING'den 36 vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek!

ING tarafından yayımlanan son ihtiyaç kredisi kampanyasına göre günde 97 TL ödeme ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.
Günde 94 TL ödeme ile ING'den 36 vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek!

İhtiyaçların maliyetlerin artması nedeni ile karşılanamadığı bu son dönemde vatandaşlar tarafından bankaların verdiği kredilere olan talepleri de arttı. Bu çerçevede bankalar da vatandaşları mağdur etmemek açısından kampanyalarını sık sık yayımlamaya başladı.

Faiz oranlarının yükseldiği bu son dönemde her banka uyguladığı kampanyalar sonucunda daha iyi bir şekilde maliyetlerini karşılayabileceği, bu çerçevede kredilerden de faydalanabileceği öğrenildi. ING tarafından yayımlanan son ihtiyaç kredisi kampanyasına göre de günde 94 TL ödeme ile kişilere 50 bin TL ihtiyaç kredisinin verileceği öğrenildi.

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEME TABLOSU YAYIMLANDI!

ING tarafından müşterilerine özel olarak verilecek olan bu ihtiyaç kredisi için örnek ödeme tablosu yayımlandı. Bu kapsamda kredilere başvuru yapmak isteyen kişilerin aylık ödeyecekleri tutar, faiz oranı, vade sayısı ve geri ödenecek olan toplam tutar şu şekilde verildi;

screenshot-250.png

Kredi Tutarı = 50.000 TL

Vade Sayısı = 36 Ay

Faiz Oranı = %3,49

Kredi Tahsis Ücreti = 250,000 TL

Aylık Ödeme Tutarı = 2.844 TL

Toplam Geri Ödeme = 102.393,72 TL

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR

Yukarıda ING tarafından verilen ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için kişilerin sağlaması gereken belli başlı şartlar bulunmaktadır. Bankanın resmi internet adresinden yapılan duyuru kapsamında sağlanması gereken şartlar, "18 yaşından büyük ve geçerli kimlik belgesine sahip herkes kredi başvurusunda bulunabilir. Ancak kredinin onaylanması için kayıtlı bir meslek sahipliğinizin bulunması, daha önceki kredi/kredi kartı ödemelerinizin düzenli yapılmış olması, tüm bankalardaki toplam kredi/kredi kartı borçlarınızın gelirinize oranla dengeli bir seviyede olması ve haciz kaydınızın bulunmaması gibi şartlar aranır." şeklinde ifadeleri ile duyuruldu.

Şartların yanı sıra bankaya giderek ya da internet üzerinden gerçekleştirilecek olan bu ihtiyaç kredisine başvuru için bazı belgelerin de tamamlanması gerekmektedir. Bu belgeler ise yine bankalar tarafından şu şekilde duyurulmuştur;

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi,
  • Şubece istenebilecek diğer belgeler.

Bankaya giderek yapılacak olan başvurular için kişilerin ING şubelerini mesai saatleri içerisinde ziyaret etmesi gerekmektedir.

Haber Editörü