Halkbank 2. el konut kredisi desteği! 350 Bin TL için kampanyalı taksit hesaplaması!

Konut fiyatlarında meydana gelen yükselişlerin ardından konutta ibre ikinci el konutlara döndü. İkinci el konut satın almak isteyenlere Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi 2. El kampanyası ile destek veriliyor.
Halkbank 2. el konut kredisi desteği! 350 Bin TL için kampanyalı taksit hesaplaması!

Türkiye'de konut piyasasında çok önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Artık vatandaşların büyük bir kısmı için sıfır konut neredeyse imkansız hale geldi. Bundan dolayı da bir miktar birikmişi olan vatandaşlar ev satın almak için ikinci el konutlara yöneldiler. İkinci el konut satın alırken kredi desteği almak isteyenlere ise bu imkan Halkbank tarafından veriliyor. Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi 2. El kampanyası ile düşük faizle konut kredisi imkanı sağlıyor. 

HALKBANK'TAN İKİNCİ EL KONUT KREDİSİ KAMPANYASI!

Halkbank'tan ikinci el konut kredisi çekmek isteyenlerin ilk bilmeleri gereken bu desteklerin sınırsız limitte olmadığıdır. Hatta evin fiyatının büyük kısmını Halkbank'tan konut kredisi çekerek karşılamayı planlara bu banka bu imkanı sağlamıyor. Ancak konut satın alacak bir birikimi olan bir miktar eksiği bulunan vatandaşlara Halkbank tarafından o tutar kredi olarak kullandırılıyor. İkinci el konut kredisi kapsamında 300 Bin TL - 350 Bin TL sınırının üzerindeki limitlerde konut kredisi çıkmıyor.

Halkbank'ın ikinci el konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Bir ara Çevre Bakanı ile Hazine Bakanı ikinci el konut kredileri için kampanya düzenleneceğini açıklamış olsalar da bu durum ile alakalı olarak herhangi bir gelişme yaşanmadı. Bu konut kredisi ise tamamen Halkbank'ın bankacılık politikaları gereği düzenleniyor. 10 yıl vade ile verilen bu konut kredisinin aylık taksitleri de bir miktar düşük olabiliyor.

Aylık kredi faizini de Halkbank açıkladı. Halkbank'tan ikinci el konut satın alırken konut kredisi kullanılması durumunda banka aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uyguluyor. Bu kredi faizi ile herhangi bir bankadan şu anda ikinci el konut kredisi çekerek ev sahibi olmanın imkanı bulunmuyor. Bu açıdan ikinci el ev alacak olanlar en avantajlı konut kredisini bu bankadan çekebiliyorlar. 

350 BİN TL 2. EL KONUT KREDİSİ HESAPLAMA!

Halkbank 2. el konut kredisi desteği! 350 Bin TL için kampanyalı taksit hesaplaması!

Halkbank'tan 120 ay vadeli 350 Bin TL 2. el konut kredisi kullanılması durumunda kredi hesaplaması aylık yüzde 1,29 faizle yapılıyor ve kredinin aylık taksiti 5.750 TL oluyor. Bu kredi için toplam maliyet ise 690.004 TL olarak açıklandı.