Halkbank anında destek kredisi! Başvurana hemen 10 Bin TL veriliyor!

Nakit sıkışıklığı içerisinde olanlara Halkbank tarafından destek kredisi imkanı sağlanıyor. Başvuru yapan vatandaşlar hemen 10 Bin TL ödeme alabiliyorlar. Banka kredi koşullarını açıkladı.
Halkbank anında destek kredisi! Başvurana hemen 10 Bin TL veriliyor!

Türkiye'de vatandaşlar son dönemlerde ekonomik olarak bazı sıkıntılar içerisinde kalabiliyorlar. Bu sıkıntılar finansal ihtiyaçları en üst seviyeye çıkardı. Yaşanan nakit sorununu çözebilmek için ise destek kredilerine doğru bir yönelme başlandı. Ancak her vatandaşın yararlanabileceği bir destek kredisini bulabilmek hiç de kolay olmuyor. Bu konuda kamu bankası olan Halkbank vatandaşlara çok önemli bir destek kredisi imkanı sağlıyor. 

HALKBANK ANINDA DESTEK KREDİSİ

Halkbank'ın açıkladığı kampanya ile vatandaşlar içerisinde kaldıkları ekonomik sıkışıklığı hızlı bir şekilde çözebiliyorlar. Hızlı kredi kampanyası ile vatandaşlara destek sağlanıyor. Bu desteği kullanan vatandaşlar hemen bankadan 10 Bin TL kredi alabiliyorlar. İhtiyaç kredisi kategorisinde verilen bu destek kredisi ile çok acil olan ihtiyaçlar kolay bir şekilde karşılanabiliyor. 

Halkbank tarafından uygulamaya sokulan destek kredisi ile vatandaşlar hızlı ihtiyaç kredisi çekiyorlar. Bu kredi için banka müşterilere aylık yüzde 1,89 oranlı bir faiz uyguluyor. Uygulanan faiz şu anda ihtiyaç kredisi faizlerinin ortalamasının altında kalıyor. Çoğu özel banka bu faiz ile herhangi bir şekilde kredi vermiyor. Bazı özel bankalarda ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 3'ün bile üzerine çıktı. 

Destek kredisi için bilinmesi gereken bir diğer detay ise kredi vadesi oluyor. Bu destek kredisi ihtiyaç kredisi kategorisinde verildiği için vatandaşlar 36 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyorlar. Halkbank bu kredi ürününde vade süresinin en fazla 36 ay olarak uyguluyor. Müşteriler çekmiş oldukları kredinin taksit ödemelerini 3 yıllık bir vade süresine yayabiliyorlar. 

Halkbank'ın destek kredisi kampanyasının bir limiti bulunuyor. Banka yüksek tutarlı kredi kullandırmayı tercih etmiyor. Yüksek tutarlı krediye ihtiyacı olanlar bankanın ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanabiliyorlar. Destek kredisi kapsamında ise sadece 10 Bin TL'ye kadar kredi verilebiliyor. Kredinin amacı vatandaşların çok acil ihtiyaçlarını karşılamak olduğu için yüksek limitler devre dışı bırakılıyor. 

10 BİN TL KREDİNİN AYLIK TAKSİTİ!

Halkbank anında destek kredisi! Başvurana hemen 10 Bin TL veriliyor!

Halkbank, 10 Bin TL destek kredisinin maliyet hesaplama tablosunu da yayınladı. Buna göre 36 ay vadeli 10 Bin TL kredi için vatandaşlar aylık 415 TL taksit ödüyorlar. Kullanılan 10 Bin TL kredinin 3 yıllık maliyeti ise 14.959 TL oluyor.