Halkbank duyurdu! Kredi kartı ile deprem bölgesine bağışlara ücretsiz faizsiz 6 taksit yapılacak

Deprem bölgesindeki zararları karşılamak adına bağış kampanyaları tüm hızı ile devam ederken Halkbank yeni bağış kampanyasını duyurdu. Paraf kredi kartı olan kişilere deprem bölgesine faizsiz ücretsiz 6 taksitle yardım etme imkanı sunuldu.
Halkbank duyurdu! Kredi kartı ile deprem bölgesine bağışlara ücretsiz faizsiz 6 taksit yapılacak

Halkbank duyurdu! Kredi kartı ile deprem bölgesine bağışlara ücretsiz faizsiz 6 taksit yapılacak - Kredi kartı olan kişilere yönelik olarak Halkbank tarafından yapılan duyuru ile deprem bölgesine yönelik olarak yapılacak olan bağışlarda masrafsız ve faizsiz olarak 6 ay taksitle işlem yapma imkanı sunuldu. 

Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi gününe acı bir felaket haberi ile uyanmış, saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki büyük deprem ile 11 ilde hasar oluşmuştu. Günün ilk ışıkları ile yaşanan felaketin izleri de gün ışığına çıkarken aynı gün arama kurtarma çalışmaları devam ederken meydana gelen 7.6 şiddetindeki ikinci büyük deprem ise ilk depremde hasar alan yıkılmayan binaların da çökmesine neden olmuştu. 

HALKBANK KREDİ KARTI OLANLARA BAĞIŞ İÇİN YENİ DUYURU YAPILDI! 

Yaşanan büyük deprem felaketi nedeni ile depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş ilimizin yanı sıra Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Kilis ve Osmaniye illerinde büyük bir yıkım yaşanmıştı. Bu 11 ilimiz için alınan karar kapsamında 3 ay süre ile OHAL ilan edilirken özelliklede Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep ve Adıyaman'da büyük yıkım yaşanmış nerede ise sağlam bina kalmamıştı. 

Depremde can kaybı bugün itibari ile 38 bini aşarken hayatta kalan vatandaşların acil barınma ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması adına da yardım kampanyaları başlatılmıştı.

Halkbank duyurdu! Kredi kartı ile deprem bölgesine bağışlara ücretsiz faizsiz 6 taksit yapılacak

Başlatılan kampanyalar ile Türkiye bir kere daha Tek Yürek olurken Halkbank yaptığı duyurusu ile Paraf Kart müşterilerine deprem bölgesine yönelik bağışlarında masrafsız ve ücretsiz 6 taksit imkanı sunulacağını duyurdu. Düzenlenen bağış kampanyasına Halkbank tarafından da 7 milyar liralık dev bağış yapıldığı ilan edilmişti.