Halkbank emekli promosyonu için beklenen güncellemeyi yaptı! Maaş promosyon rakamı kaç TL oldu?

Emeklilere promosyon ödemesi konusunda kamu bankaları beklenirken Halkbank beklenen güncellemesini yaptı. Halk Bankası emekli promosyonu 2022 rakamı kaç TL, emekliye promosyon ne kadar oldu?
Halkbank emekli promosyonu için beklenen güncellemeyi yaptı! Maaş promosyon rakamı kaç TL oldu?

Emeklilerin dört gözle bekledikleri promosyon güncellemeleri tüm hızı ile devam ediyor. Özel bankalar ödemiş oldukları promosyon rakamlarını arttırmak için adeta birbirleri ile kıyasıya yarışırken kamu bankaları tarafından açıklanacak olan rakamlarda merakla beklenmeye başlanmıştı. 

Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından yapılan güncelleme sonrasında gözler Halk Bankası emekli maaşı promosyonu rakamlarına çevrilmişti. Süreçte beklenen güncelleme geldi ve Halkbank emekli promosyon 2022 başvurusu için ödeyeceği rakamı güncelledi. İşte emekli promosyonu rakamları için yaşanan son gelişmeler... 

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON 2022 NE KADAR?

Enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş nedeni ile geçim sıkıntısı çeken emekliler bankaların promosyon ödemeleri ile rahat bir nefes almışlardı. Daha önceki yıllarda son derece düşük rakamlarla ödenen promosyon rakamları 2022 yılında emekli maaşı rakamlarının artması ile göz doldururken bankaların rekabet dürtüsü rakamların daha da artmasına neden olmuştu. En yüksek promosyonu vermek için özel bankalar adeta birbirleri ile yarışırken kamu bankaları ise ne yazık ki büyük bir sessizliğe bürünmüştü. 

Halkbank emekli promosyonu için beklenen güncellemeyi yaptı! Maaş promosyon rakamı kaç TL oldu?

Show Haber tarafından yapılan habere göre kamu bankaları promosyon rakamlarını güncelledi. Ancak yapılan güncelleme sonrasında ödenecek olan promosyon rakamları sabit tutuldu ve yükseltilmedi. Yapılan güncellemenin ardından 1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılmaya devam edilecek. 

Halkbank emekli promosyonu için beklenen güncellemeyi yaptı! Maaş promosyon rakamı kaç TL oldu?

HALKBANK, VAKIFBANK VE ZİRAAT BANKASI PROMOSYON RAKAMLARI NE ZAMAN YÜKSELECEK?

Kamu bankaları tarafından rakamların düşük tutulması büyük hayal kırıklığı yaratırken kulis haberleri de gelmeye devam ediyor. Yapılan açıklamalarda Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kamu bankaları yönetimlerine talimat verildiği ve rakamların arttırılmasının talep edildiği iddia edilmişti. 

Konu hakkında açıklama yapan ve adını gizli tutan bir kamu bankası müdürünün ise promosyon ödemesi için 15 - 20 bin TL rakamını telaffuz ettiği belirtilirken söz konusu tarih ise 2023 yılının Mart ayı olarak işaret edilmişti. Ünlü ekonomist ve eski bankacı Remzi Özdemir ise haber kaynaklarına dayandırdığı duyurusunda seçim öncesi büyük bir artış beklediğini söylemişti.