Halkbank faizi değiştirdi! 280 Bin TL taşıt kredisi için yeni taksit hesaplaması!

Taşıt kredisi kullanmak isteyenler için Halkbank'ın kredi kampanyası avantaj oluyor. Halkbank taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde faiz değiştirdi. Halkbank taşıt kredisi aylık faizi yüzde kaç oldu, 280 Bin TL kredinin aylık taksiti kaç TL?
Halkbank faizi değiştirdi! 280 Bin TL taşıt kredisi için yeni taksit hesaplaması!

Türkiye'de artan otomobil fiyatlarından dolayı insanlar araç satın alırken taşıt finansmanına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Bu ihtiyaçtan dolayı da bankaların taşıt kredisi kampanyalarına çok daha fazla talep gösteriliyor. Artan bu talepler nedeniyle bankalar da kredi politikalarını gözden geçirip yeni maliyetler belirleyebiliyorlar. Taşıt kredisi kampanyası kapsamında uygulanan faizlerde değişikliğe giden son banka Halkbank oldu. 

TAŞIT KREDİSİNDE TALEPLER HALKBANK'A YÖNELDİ!

Taşıt kredisi çekmek isteyenlerin yaptıkları maliyet araştırmasının ardından Halkbank'ın imkanlarının çok daha cazip olduğu görülebiliyor. Halkbank tarafından taşıt kredisi kullanan müşterilere çok önemli imkanlar sağlanıyor. Bu imkanları değerlendirenler için sıfır kilometre araç sahibi olmak çok daha kolay bir hale geliyor. Üstelik Halkbank'ın sağladığı imkanlar maliyetle de sınırlı kalmıyor. 

2 AY ERTELEME!

Taşıt kredisi çekmeyi planlayanlar bu krediyi Halkbank'tan kullanmaları durumunda net bir avantaja sahip oluyorlar. Bu da iki ay taksit erteleme oluyor. Müşteri hayalini kurduğu sıfır kilometre otomobili Halkbank'tan taşıt kredisi çekerek alıyor ama kredi taksitlerini ödemeye hemen başlamıyor. Müşterilere 2 ay ödemesiz dönem hakkı veriliyor ve isteyen kullanabiliyor. Bu 2 ay içerisinde yeni arabalarının keyfini süren müşteriler ödeme telaşına girmiyorlar. ödemesiz dönem tamamlandığında ise kredi taksitleri ödenmeye başlanıyor.

KREDİ FAİZİ DEĞİŞTİ!

Halkbank'ın taşıt kredisi için uygulamış olduğu kredi faizinde değişikliğe gidildiği bildirildi. Buna göre bir süre öncesine kadar Halkbank aylık yüzde 1,59 oranında faiz ile taşıt kredisi veriyordu. Bu oran şimdi aylık yüzde 1,63'e yükseltildi. Küçük bir faiz artırımı yapılmasına rağmen taşıt kredisinde yine Halkbank en avantajlı bankaların başında geliyor. Halkbank'tan taşıt kredisi çekenler diğer bankalara göre daha az maliyet ile karşılaşıp kazançlı çıkıyorlar. 

280 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI!

Halkbank faizi değiştirdi! 280 Bin TL taşıt kredisi için yeni taksit hesaplaması!

Halkbank'tan taşıt kredisi çeken müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,63 oranında faiz ile yapılıyor. 48 ay vadeli 280 Bin TL taşıt kredisi çekenler bankaya her ay 9.198 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 442.918 TL şeklinde açıklandı.