Halkbank hesabı olanlar 15 gün süreniz var! Bu işlemi yapan 200 TL para iadesi alacak

Şubat ayı kampanyaları için peş peşe duyurular yayımlayan Halkbank kampanyalar ile yüzlerce liralık para iadesi yapılacağını ilan etti. Halkbank paraf para kampanyalar ve fırsatları için yapılan duyurular ile para iadesi fırsatı!
Halkbank hesabı olanlar 15 gün süreniz var! Bu işlemi yapan 200 TL para iadesi alacak

Halkbank hesabı olanlar 15 gün süreniz var! Bu işlemi yapan 200 TL para iadesi alacak - Halk Bankası müşterilerine yönelik yeni fırsat kampanyalarını peş peşe açıklamaya devam ederken bu fırsatlardan biri de Paraf Kart sahiplerine yönelik olarak sunuldu. 

28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında Halkbank market alışverişi yapan kişilere harcadıkları tutar üzerinden 200 liraya kadar para iadesi kazanma imkanı sundu. Türkiye'nin en çok müşterisi olan bankalar arasında yer alan Halkbank Şubat ayına özel yeni fırsatlarını sundu. 

HALK BANKASI PARAF KARTI OLANLARA 200 TL PARAF PARA İADESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLADI! 

Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Halkbank paraf kartı olanlar için yeni fırsat sunuldu. Günlük market harcamaları üzerinden 200 liraya kadar para iadesi alma fırsatı sunuldu. Para iadesi almak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken market alışverişi yapmadan önce kampanyaya katılmak ve 28 Şubat tarihine kadar aranılan koşulları yerine getirmek. 

Halkbank hesabı olanlar 15 gün süreniz var! Bu işlemi yapan 200 TL para iadesi alacak

HALKBANK PARAF PARA KART KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında market sektöründe Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacak 350 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 350 TL ve üzeri harcamaya 25 TL, toplamda 200 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da yurt içinden MARKET yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 200 TL ParafPara kazanabilir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.

 Şartları yerine getiren kişiler düzenlenen kampanyadan yararlanacak ve 200 TL paraf para hediyesi kazanacak. Yani harcadıkları tutar üzerinden para iadesi almaya hak kazanmış olacaklar. Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahil edilirken Parafree, Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanılarak yapılan harcamalar ise kampanya kapsamı dışında tutulacak.