Halkbank'tan 50 Bin TL ihtiyaç kredisi! Bugün başvuru yapanların hesabına hemen aktarılıyor

Türkiye'nin kamu bankası Halkbank'tan düşük faizli kredi duyurusu geldi. Aylık taksit ödemesi neredeyse cebi hiç yormuyor.
Halkbank'tan 50 Bin TL ihtiyaç kredisi! Bugün başvuru yapanların hesabına hemen aktarılıyor

Halkbank tarafından binlerce vatandaşı sevindirecek kredi açıklaması geldi. Kredi oranını ve faizi gören şaşkınlığını gizleyemezken kredinin kimlere verileceği de belli oldu.

para-sayma-yontemleri-ofix-blog-1.jpg

Halkbank'tan 50 Bin TL ihtiyaç kredisi! Bugün başvuru yapanların hesabına hemen aktarılıyor- Türkiye'de ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz sebebi ile acil paraya ihtiyacı olan milyonlarca vatandaşa can suyu olacak ihtiyaç kredisi duyurusu Halkbank'tan geldi. Halkbank krediden faydalanmak isteyen vatandaşlar için detayları resmi web adresinden açıkladı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

50 Bin TL'lik hemen hesabınıza yatırılacak olan ihtiyaç kredisi için maaş ödemelerinizi Halkbank aracılığı ile yapmanız gerekiyor. Maaşını Halkbank'tan alanlara 50 Bin TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Ayrıca kredinin ödeme kolaylıkları için de Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve Serbest ödemeli olarak yapabilme imkanı tanınıyor.

AYLIK TAKSİTİ 2943 TL

lselisew.jpg

Maaş ödemelerini Halkbank'tan alan müşterilere Halkbank "Bordro24 ihtiyaç kredisi" kampanyasının detaylarını açıkladı. Buna göre 50 Bin TL'nin aylık faiz oranı %3,69 olurken aylık ödeme miktarı ise 2943 TL olarak belirlendi. Toplam 36 ay vadeli olacak kredinin tahsis ücreti ise 87,5 TL.

Kredilerden faydalanmak isteyen vatandaşların Halkbank şubelerine gitmeleri ya da Halkbank müşteri hizmetlerini arayarak işlem yapmaları gerekiyor. Ayrıca Halkbank mobil uygulama üzerinden de vatandaşlar krediye ilişkin olarak detaylı bilgiye ulaşabilir ve kredilerden faydalanmak için başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.