Halkbank'tan düşük faizli, ertelemeli kampanya! 240 Bin TL 2. el taşıt kredisi!

Taşıt kredisi çekerek ikinci el otomobil satın almak isteyenler için Halkbank 240 Bin TL’lik kredi kampanyası açıkladı. Halkbank müşterileri için ikinci el otomobil sahibi olmak artık çok daha kolay bir hale geldi.
Halkbank'tan düşük faizli, ertelemeli kampanya! 240 Bin TL 2. el taşıt kredisi!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için taşıt finansmanlarının büyük bir önemi bulunuyor. Her bankada uygun maliyetli taşıt kredisi bulabilmek artık çok güç bir hale geldi. Taşıt kredileri bulunsa dahi bankalar kredi politikaları gereği yüksek faiz talep edebiliyorlar. Bu da taşıt kredilerini cazip olmaktan çıkarıyor. Ancak Halkbank çok avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası açıkladı. Üstelik Halkbank müşterileri ikinci el otomobil alımlarında dahi bu taşıt kredisi kampanyasından yararlanabiliyorlar.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİNİ HANGİ KOŞULLARDA VERİYOR?

Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sağladığı imkanlar açıklandı. Müşteriler özellikle ikinci el otomobil alırken çekebilecekleri bu krediler ile çok avantajlı bir taşıt finansmanı elde ediyorlar. Diğer bankaların maliyetleri ile karşılaştırma yapılınca bu avantaj net şekilde ortaya çıkabiliyor.

Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında bazı sınırlamalar bulunuyor. Bu sınırlamalar kapsamında müşterilere verilecek taşıt kredilerinin azami vade süresi ile kullanabilecekleri taşıt kredisinin üst limiti belirleniyor. Buna göre 400 Bin TL’ye kadar değeri olan ikinci el otomobiller için Halkbank 48 aya kadar vade imkanı sağlarken yüzde 70 oranında kredilendirme yaparak en fazla 280 Bin TL’ye kadar kredi çekme fırsatı sunuyor.

Satın alınmak istenen otomobilin değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa o zaman en fazla 36 aya kadar vade ile bu kredi çekilebiliyor. Bunun yanında bu fiyat aralığındaki otomobiller için yüzde 50 oranında kredilendirme yapılıp en fazla 400 Bin TL kredi kullanılabiliyor.

Halkbank tarafından müşterilere sağlanan bir kolaylık da kredi taksitlerinde ilk iki ay erteleme imkanı sağlanması oluyor. Müşteriler kredi kullanıp otomobillerini aldıktan sonra ilk 2 ay boyunca taksit ödemesi yapmayabiliyorlar. Bu tamamen müşteri tercihine bırakılıyor. İsteyen müşteriler ödemesiz dönem kullanmadan kredi geri ödemelerini yapabiliyorlar.

240 BİN TL İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Halkbank'tan düşük faizli, ertelemeli kampanya! 240 Bin TL 2. el taşıt kredisi!

İkinci el taşıt kredisi çekenlere Halkbank tarafından aylık yüzde 1,61 oranında kredi faizi uyguluyor. 48 ay vadeli 240 Bin TL taşıt kredisi çekenler bankaya her ay 7.844 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti de 376.529 TL oluyor.