Halkbank'tan emekli kampanyası! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenlere 5 Bin TL jesti!

Halkbank emekliler için yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Emeklilere özel ihtiyaç kredisi veren Halkbank bu kampanyadan yararlanarak 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekenlere karşılıksız 5.000 TL verecek.
Halkbank'tan emekli kampanyası! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenlere 5 Bin TL jesti!

Emeklilere yönelik özel kampanyaları ile bilinen Halkbank bu müşterilerine önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Nakit sıkışıklığı yaşayan emekli vatandaşlar Halkbank'a başvuru yaparak bu sıkıntılarını özel koşullarda çözebiliyorlar. Emekliler için ihtiyaç kredisi kampanyası açıklayan Halkbank bu kampanya kapsamında çok uygun fırsatları kullanıma sundu. 

EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Emekli müşteriler için Mutlu Emekli ihtiyaç kredisi kampanyasını devreye sokan Halkbank çok önemli bir fırsat açıkladı. Bu kredi kampanyası ile emeklilere faiz indirimli ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Oldukça uygun koşullarda kullanılabilen bu ihtiyaç kredisi için Halkbank müşterilere jest üstüne jest yapıyor. Üstelik esnek ödeme imkanları da emekli müşterilere veriliyor. 

FAİZ İNDİRİMİ YAPILIYOR!

Emekliler için verilecek olan ihtiyaç kredisinde müşterilere çok net bir faiz indirimi de yapılıyor. Normalde Halkbank şu anda müşterilere aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Ancak emekliler ihtiyaç kredisi çekmek için bu bankaya başvurmaları halinde aylık yüzde 1,69 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Böylece aylık yüzde 0,20 oranında faiz indirimi yapılmış oluyor. Bu da krediler üzerindeki faiz maliyetinin azalmasını sağlayarak kredileri cazip hale getiriyor. 

ESNAK ÖDEME YAPMAK MÜMKÜN

Halkbank'ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde sağladığı bir imkan da esnek ödeme oluyor. BDDK kuralları gereği ihtiyaç kredileri en fazla 36 aya kadar vade ile çekilebiliyor. Emekli müşteriler ödeme planlarını bütçelerine ve gelir akışlarına göre planlama hakkına sahip oluyorlar. Aylık eşit taksitle kredi borcunu ödemek isteyen ödüyor. Daha farklı bir ödeme planı talep eden müşterilere o esnek ödeme seçeneği de veriliyor. 

25.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank'tan emekli kampanyası! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenlere 5 Bin TL jesti!

Halkbank'tan 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekecek olan emeklilere aylık yüzde 1,69 oranında faiz uygulanıyor. 36 ay vadeli 25.000 TL kredinin aylık taksit tutarı 998 TL olarak hesaplanıyor. Kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 29 oluyor. 

KREDİ ÇEKEN EMEKLİYE 5.000 TL JESTİ!

Mutlu Emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çekenlere banka tarafından 5.000 TL jesti yapılıyor. Bu kampanyadan yararlanan müşteriler emekli maaşlarını da Halkbank'a taşıyarak 5.000 TL'ye kadar emekli maaş promosyonu imkanından yararlanabiliyor. Bu ödeme karşılıksız olurken ihtiyaç kredisi ile beraber alınan para 30.000 TL oluyor.