Halkbank'tan emekli vatandaşların yüzünü güldürecek kampanya! 50 bin TL ihtiyaç kredisi ödeme tablosu yayımlandı

Kamu bankası Halkbank tarafından yayımlanan son ihtiyaç kredisi kampanyasına göre toplamda 50 bin TL tutarında kredi verileceği öğrenildi.
Halkbank'tan emekli vatandaşların yüzünü güldürecek kampanya! 50 bin TL ihtiyaç kredisi ödeme tablosu yayımlandı

Milyonlarca emekli vatandaş için kamu bankası Halkbank, ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu! Yapılan açıklamalara göre son dönemde artan ihtiyaçlara karşılık emekli vatandaşlar için kredi kampanyalarının düzenlendiği ifade edildi. Bu kampanyalardan biri olan Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası da emekli vatandaşlar için duyurulmuş oldu. Yayımlanan kampanya kapsamında başvuru yapacak olan kişiler için gerekli olan tüm detaylara da yer verildi.

EMEKLİ VATANDAŞLAR İÇİN 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK!

Halkbank tarafından yapılan bu kampanya hakkında ilk merak edilenler arasında ödeme için gerekli olan adımlar yer aldı. Pek çok vatandaş tarafından ödeme noktasında başvuru yapılacak olan kredinin aylık ödemesinin ne kadar olacağı gibi konuları merak etmeye başladı. Konuya ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından ise Halkbank tarafından verilecek olan kredi bizzat şu şekilde duyuruldu;

screenshot-124.png

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Kredi Tutarı = 50.000 TL

Vade Sayısı = 24 Ay

Aylık Ödemeniz = 3.552,33 TL

Faiz Oranı = %3,69

Toplam Geri Ödemeniz = 85.255,92 TL

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR NEDİR?

Yapılan bu kampanyanın yanı sıra Halkbank üzerinden yapılan diğer tüm kredi kampanyaları da merak konusu olmuştu. Vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konu ise kişilerin ihtiyaç kredisine başvuru yapması için sağlaması gereken şartların neler olduğu idi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda ihtiyaç kredisi başvuru şartları şu şekilde verildi;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak.
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu.
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak.
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak.
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi'ne başvuru yapmak isteyen emekli vatandaşların internet, mobil bankacılık ya da şubeler üzerinden başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.