Halkbank'tan tek bir mesajla anında 2 bin TL cebinizde!

Halkbank Paraf kartı olanlara son dakika duyurdu! Tek bir mesaj ile 2 bin TL verileceğini açıklayan Halkbank, gerekli olan şartları duyurdu!
Halkbank'tan tek bir mesajla anında 2 bin TL cebinizde!

Bankalar tarafından son dönemde sık sık yapılan kart kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Halkbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte belirli bir tutardaki alışverişlerin sonucunda müşterilerine özel 2 bin TL verileceği açıklandı. 

Yapılan bu açıklamanın ardından ise nasıl başvuru yapılabileceği ve detaylarının neler olduğu gibi konularda da merak edilenler artmaya başladı. Banka tarafından kampanya hakkında merak edilen tüm detayları şu şekilde açıkladı;

NASIL BAŞVURU YAPILIR? 

Kampanyaya katılmak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilenler arasında kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceği yer aldı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre başvuru yapmak isteyen kişiler iin uygulanması gereken adımlar şu şekilde verildi;

"Alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak katılmak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesi ile birlikte 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) gönderilmesi gereklidir. Örneğin; tercihiniz 5.000 TL harcama sözüne 400 TL ParafPara ise “5000 123456” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekmektedir (SMS içeriğindeki 123456 olan kredi kartı son 6 hanesi örnek olarak verilmiştir. Katılmak istediğiniz kredi kartınıza ait bilgileri SMS içeriğine yazmanız gerekmektedir)" 

Müşterilerin verecekleri harcama sözü için tutarlar ise şu şekildeydi;

  • 5 bin TL için = 400 TL 
  • 10 bin TL için = 1000 TL 
  • 15 bin TL için = 1.500 TL 
  • 20 bin TL için = 2 bin TL 

Kampanyaya katılmadan önce kişilerin tercih edecekleri sözlerden yalnızca bir tanesini tercih edebilecekleri ifade edildi. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre müşterilere özel olan bu kampanyaya katılabilmek için gerekli olan şartların bulunduğu ifade edildi. Bu şartlar ise banka tarafından ; "Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesiyle sağlanır. Kampanyaya sadece bireysel asıl Paraf ve Parafly kredi kartları katılabilir/söz verebilir. Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlar katılamaz/söz veremez.  Söz verilecek kredi kartının açık ve kullanabilir kart olması gerekmektedir. Söz verilen kartın kapanması durumunda anında, vade tarihinin geçmesi durumunda o kart ile alışveriş yapılamayacağından verilen söz tutulamayacaktır." şeklinde yapılan açıklama ile duyurularak katılım hakkında gerekli olan tüm detayların belirlendiği ifade edildi.