Hem benzine hem motorine! 81 ilde akaryakıt fiyatlarına okkalı zam mutlaka o saatten önce alın

Akaryakıt fiyatları için son dakika zam haberi verildi. Akaryakıt fiyatlarına pompayı yakacak zam ilan edilirken hem benzin hem de motorine zam beklentisi için tarih ve saat belli oldu.
Hem benzine hem motorine! 81 ilde akaryakıt fiyatlarına okkalı zam mutlaka o saatten önce alın

Hem benzine hem motorine! 81 ilde akaryakıt fiyatlarına okkalı zam mutlaka o saatten önce alın - Türkiye Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremin yaralarını sarmaya çalışırken dolar kurunda yaşanan yükselişin etkisi ile ne yazık ki hem benzin hem de motorin fiyatlarına yeni zam açıklandı. 

Brent petrol fiyatının bir kere daha 85 dolar bandına doğru ilerlemesi ve dolar kurunun da 18.85 TL bandına doğru sert yükselişi ile ne yazık ki 81 il genelinde geçerli olmak üzere akaryakıta zam haberi verildi. Hem benzin hem de motorin fiyatları için geçerli olacak zam ne yazık ki oldukça yüksek olarak açıklandı. 

AKARYAKIT FİYATLARINA SON DAKİKA ZAM HABERİ! BENZİN VE MOTORİNE ZAM BEKLENTİSİ VAR MI?

Akaryakıt fiyatları için ne yazık ki sektör temsilcileri tarafından büyük bir zam haberi verildi. Yapılan duyuru ile hem benzine hem de motorine yönelik olarak yeni zam haberi verilirken 81 ilde geçerli olacak zam bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak. Yapılan duyuru ile 14 Şubat 2023 00:01'den itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira 9 kuruşluk ve motorinin litresine ise 1 lira 21 kuruşluk indirim yapılacağı ilan edildi. Söz konusu zam haberi akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından basın mensuplarına açıklandı. 

 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

İstanbul benzin fiyatı: 19,69 TL

İstanbul motorin fiyatı: 20,35 TL

İstanbul LPG litre fiyatı: 11,64 TL

Ankara Benzin fiyatı: 19,94 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,60 TL

Ankara LPG fiyatı: 11,90 TL

İzmir Benzin fiyatı: 19,94 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,67 TL

İzmir LPG fiyatı: 11,65 TL

Söz konusu fiyatlar bugün itibari ile geçerli olurken gece yarısı itibari ile benzinin litre fiyatına 1 lira 9 kuruş ve motorinin litre fiyatına ise 1 lira 21 kuruşluk dev zam yansıtılacak. Bu nedenle akaryakıt almak isteyen kişilerin zamdan etkilenmemesi için mutlaka bu gece yarısı 00:00 öncesi depolarını doldurmaları önerildi.