Hesaplarınızı hemen kontrol edin! Bakanlık elini kesesine attı ödemeler yatırıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte çiftçiler için yapılan destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığı öğrenildi.
Hesaplarınızı hemen kontrol edin! Bakanlık elini kesesine attı ödemeler yatırıldı

Her ay olduğu gibi bu ay da çiftçilere yapılan destek ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. Konu ile ilgili yapılan son açıklamalara göre kişilerin hesaplarına yatırılacak olan tutarlar belirlenirken, tarımsal destek ödemlerinin hesaplara yatırıldığı ifade edildi. Konuya ilişkin Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapıldı.

ÇİFTÇİLER İÇİN ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILMAYA BAŞLANDI!

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda çiftçilere yapılacak olan tarım destek ödemeleri ile ilgili açıklamalarda Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı toplamda 1 milyar 67 milyon 297 bin TL tarımsal destek ödemelerinin Eylül ayı için hesaplara aktarıldığını ifade etti. Proje kapsamında ödemlerin 991 milyon 519 bin 352 lirası bitkisel ürün sigortası primi, 41 milyon 763 bin 297 lirası Uzman Eller Projesi, 34 milyon 14 bin 351 lirası da kırsal kalkınma yatırım desteği şeklinde kategoriler şekilde hesaplara aktarıldığı öğrenildi.

BAKAN YUMAKLI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU!

Çiftçiler için yapılan destek ödemelerine ilişkin Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "1 milyar 67 milyon 297 bin TL tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" ifadeleri ile yapılan destek ödemelerinden bahsedildi. Yapılan paylaşım şu şekildeydi;

screenshot-76-001.png

Gelen duyurunun ardından devletten tarımsal destek ödemesi alan çiftçilerin ödemlerine ulaşması için hesaplarını kontrol etmelerinin gerektiği ifade edildi.